Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, deneyimi, seyahat

Astral Seyahat Deneyimi

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astral Seyahat Deneyimi

Merhaba arkadaşlar Bir deneyimimden bahsedicem sizlere :

Daha önceleri başımdan bir kaç defa şöyle olaylar geçti , yaklaşık 2 sene önce odamda uyumak üzereydim sırt üstü yatarım genelde bir gün tam uyuyamadım yani uyur uyanık bir halde kaldım , gözlerimin önünde uyurken son gördüğüm odanın şeklini aynen görüyordum sadece nefes alışımın ve kalp atışlarımı duyuyordum ve kesinlikle kıpırdayamıyordum ses çıkaramıyordum o zaman için çok korkmuştum bazı şeylerin bilgisizliği yüzünden , kalkmayı başarabildikten sonra salona annemin yanına gittim olanları anlatınca dua okudu işte yatmadan önce şunları söyle felan dedi

Benim öz annem öldü , üvey annemde bu konularda çok uzmandır neyin ne olduğunu bilir yani ondan başına gelenleri dinleyincede ürküyordum bu yüzden paranormal olaylara inanmamın bir sebebide bu , kaç yaşında kadın bu konuda yalan söyleme gereği duymaz yani

Bu astral seyahatte okuduklarımla uyuşuyor gibi geldi bana ondan bunları anlatıyorum

Asıl olaysa dün gece oldu bilerek bunu başarmaya çalıştım ve dün gece aynı şey oldu kıpırdayamadım uyur uyanık halde kalmıştım hiç heyecan yapmamıştım ki , bir süre sonra sanki vücudumdan yukarı çekilir gibi oldum yani resmen hissettim bunu ve aniden tekrar geri geldim gözlerimi açtım , bilerek yaptığım için çok heyecanlandım uyandığımda kalbim hızla atıyordu çünkü çok heyecanlandım Bu yüzden başarısız olmuş olabilirim ama gerçekten acayip bi durumun içinde kaldım

- Evet başarısız oldum ama ramak kalmıştı sanki yani buna bir açıklama getirebilirmisiniz ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com