Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mezar, ziyareti

Mezar Ziyareti

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mezar Ziyareti

Bundan bir yada iki ay onceydi Mersinde oturdugmuz icin Mersin`in yerlileri olarak yaz geldimi yaylaya giderizki serin havalarda rahat olalim diye Bu yaz yine yaylaya gitmistik Bizim ev Namrun (Camliyayla) da ve en guzel yerinde Yalniz tek kotu yani evin yaninda bir mezarlik vardi ve bazi geceler mezarliga bazi insanlar gelirdi Olaylar soyle baslamis Bundan yillar once bir araba dolusu genc surat denemeleri yaparken onlerine bir iki cocuk cikmis e bunlara carpmislar

Fakat ani manevra yaptiklari icin hem cocuklar olmus bunlarda yol disina cikip bir agaca carpmislar Bu gencler birer yil arayla olmusler ve her yil her ay kazanin gerceklestigi gun ve saat vakti gelince mezarliga gelirlermis Bunlari bana koyun imami anlatti Yine bir gece onlari izliyordum Ve birinin bana baktigini hissettim Perdeyi hemen kapadim ve yatmak icin Karimin yanina gittim Ertesi gun arabamin caminin kirik oldugunu gordum Ama hicbir yerde cam parcasi yoktu Ertesi gece yine izledim ve bu sefer iki tanesi bana bakiyordu Cok korkmustum Olenlerin ruhlari icin Fatiha okudum dua ettim olmadi Sabah kalktigimda arabamin ustunde bir hirka buldum Bu ogun kazada olen cocuklardan birine ayitmis

Aradan bir kac gun gecti ve mezarliga gittim Ve mezarlarin uzarinde iki tane kutu vardi Birinin ustunde benim arabanin kirilmis camlari birisinde ise benim saclarim Bu olayi hocaya anlattim 'Oglum sen buyuk gunah islemissin bu yaptigina kizmis olacaklar' dedi Eve gittigimde gorduglerim beni dehsete dusurdu Arabamin elfreni cekilmis ve mezarlarin uzerine itilmisti Kapilarin kilitli oldugundan adim gibi emindim Anahtarlar cebimde ve camlarida yaptirmistim Arabam ise o iki cocugun mezarlarinin ustunde duruyordu Ogunden sonra bir daha ailemle oraya gitmedim

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com