Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evlîyanın, olur, sert, yumruğu

Evliyanın Yumruğu Sert Olur

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evliyanın Yumruğu Sert Olur

Başımdan geçen ilginç olayı sizlerle paylaşmak istedim 6 sene önce, askeriyede çalışıyordum Bir akşam göreve gittik Görev yerim, Bingöl -Sütlüce Köyü yakınında bir tepe Ben, her zamanki gibi öncüydüm Araçlardan indik Ben önden, yaklaşık 4 saat yürüdük Ortalık bayağı kararmıştı Bölük komutanımıza sorduğumuzda bize bir açıklama yapmıyordu Neyse, vara vara bir tepeye vardık Ben giderken bir duvar yakınından geçtiğimi iyi hatırlıyorum Neyse, biraz oturup mevzilerimizi yaptık Daha sonra her mevziye 2 kişi gelecek şekilde girdik Sayımız az olduğu için diğer arkadaşlarımı zor görüyordum Aralar bayağı açıktı Gece saat 1-3 nöbeti geldiğinde, arkadaşim beni uyandırdı Ben de kalktım, nöbet yerine gittim Nöbet yeri de mevzinin yaklaşık 7 metre falan uzagındaydı Dedim kendi kendime, "Bir tuvalet ihtiyacını göreyim" Neyse, onu hallettim geri geldim Hava da esiyor diye kafamı taşın arkasına biraz eğdim Sen misin başını eğen! Bana bir taş mı yoksa yumruk mu, ne olduğunu anlayamadiığım sert bir sey, fena vurdu Bir sıçradım, arkama bir baktım kimse yok Gece görüşle diğer arkadaşlara bakıyorum, onlar uyuyor Tek tek, herkese sordum; kimse birşey bilmiyor Kaş yarık, surat kan içinde, bölük komutanına olayı anlattım Bana neler yaptığımı sordu Ona sadece küçük tuvalet yaptığımı, sonra da nöbet yerine döndüğümü anlattım Bana, "Nereye?" dedi Ben de gösterdim Bana bir güldü "Sabah, anlarsın" dedi Sabah oldu, bir de ne göreyim: Önümüzde kocaman bir Yatır! Eski ismi tekke denilen, eski evliya mezarı gibi birşey Meğer, her sene insanlar oraya adak kesmek için gelirmiş Biz de emniyet için gitmişiz Tabii bu arada benim kaş, oldu yumruk gibi şiş Anladım ki dünya boş değil

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com