Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
neydi, yaşadığım

Bu Yaşadığım Neydi...!

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bu Yaşadığım Neydi...!

Yok artık ben hayatımda böyle birşey görmedim Olay alakasızcaydı İşimi yapıyordum Sigorta acentesiyiz Çok yoğundum

Kulağıma bir fısıldama geldi Ne dediklerini anlayamadım Farklı bir lisan gibi yanımda devamlı fısıldamalar Şalterlerden ve telefon pinlerinin olduğu yerden değişik değişik sesler gelmeye başladı Half - Life oynayanlarınız varsa meydanda bir silah vardı http://wwwdlcoyuncom/wp-content/up90_6324151jpg Aynı linkte verdiğim silahın çıkardığı ses gibi Ses ara ara hep devam etti Dolabın kapaklarından sesler gelmeye başladı Açılır gibi hiç aldırış etmedim Ben devam ediyorum işimi yapmaya Telefonu elime aldım Başka sigorta acentelerinden teklifler almaya başladım 1Telefon görüşmem bitti Telefonu kapattım şimdi 2 Görüşmeme geçtim Telefonu açtım Numarayı doğru çevirdim Telefonu kulağıma aldım Telekomdan bir ses çıktı "Sayın Abonemiz Bu Bir Bant Kaydıdır Telefonu yanlış veya Eksik" Burada ses kesildi Hemen anında fısıltı gibi başka bir ses devreye girdi "Başka bir sigorta acentesi size teklif veremez Çünkü böyle birşey yok dedi ve kahkaha attı" Sonra kesildi Telekom kaldığı yerden devam etti " Çevirdiniz Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz" Telefon kesildi Sabahtan beri telefon kesik Pillerde mi kablolarda mı sorun var dedik Sorun şu an bilinemiyor Tüm kablolar sağlam Genelde problem yok Sadece bizde var

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com