Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyunca, olay, unutamayacağım, yaşadığım, ömrüm

Yaşadığım Ve Ömrüm Boyunca Asla Unutamayacağım 2 Olay

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığım Ve Ömrüm Boyunca Asla Unutamayacağım 2 Olay

Size 4 ve 5 yaşlarında yaşadığım 2 oalyı anlatcam hala o an aklıma gelince tüylerim diken diken olur;

1Bu olayı 4 yaşımda yaşamıştım evdeydim kıştı ve hava soğuktu o zamanlar evde soba vardı ve herkez salonda oturuyodu salon dışında tüm ışıklar kapalıydı ben salonda gezinmeye başladım tam kapının önümde durdum ve salon kapısının dışında simsiyah bir kedi vardı gözleri kıpkırmazıydı ve bana bakıyordu ve gitmeye başladı bende takip ettim ve anne ve babım yatak odasına durdu ve bana baktı ben girmedim odaya çünkü çok karanlıktı ve çekinmiştim ondan ziyade içimefarklı bir korku hissi doğdu girmeyince kedi ilerledi ve bir noktadan sonra dur kafasını bana çevirdi ve birden hırlamaya başladı ama baya sesli hırlyıodu sanki nasıl desem biri bağırırya öyle birşeydi sonra pençesini kaldırdı o andan sonra bağırmaya bşladım kaçtım felan salona vardığımda zaten ağlıyodum çok kötüyydüm baba söyledim odaya geldiler baktılar kedi medi yoktu camlarada baktılar evde birtek cam bile açıl değil anene dedim anlattım tüm oalyları ama annem bana hayl görmüşsündür dedi o günden sonra bida bu konuyu açmadım zaten ama çok netti herkez hayal olamazdı buna eminim

2Bu olay 5 yaşımda yaşamıştım ve bu yaşadığım diyer oalydanda daha beter ve herşeyi unutsam bunu unutmıcam buna eminim o gün aneanemlere kalmayagitmiştik akşam olmuştu aneanmleri komşusuna oturmaya giddik komşunun evi 2 katlı ama baya yüksek bir evdi neyse herkez oturma odasındaydı bende iyi tanırım severimde onları herkez orda otururken televizyon izlemek için salona gitcektim ama oturma odasından çıktından sonra birden gözüm mutfağa kaydı bende az susamıştım su içmek için gittim ama ilerlenken birden bir ses duydum ve kafamı kaldırdım ve camın arkasında kırmazı ve çok parlak gözleri olan havada dura nbir beden bana bakıyor onu görünce buz kesildim bağırdım annemler gedinde çok kötü durumdaydım ve ondan ziyade camın dışarısında kimse yoktu bu olay benim psikolojimi bozdu uzunca bir süre kendime gelemedim zaten durumumun farkına erken vardılar çünkü ne konuşuyodum nede hareket diyodum neyse bana kurşun döktğler dua okudular hoca felan götürdüler felan derken düzledim ama unutulcak birşey değil cidden çok kötü bir deneyimdi

Kim ne derse desin bunlar gerçekti ve bunları yazarke bile tüylerim diken diken oldu neyse uzun zamandır kimseyle paylaşmıyordum buraya yazmaya karar verdim neyse fazla uzatmıyım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com