08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşadığım Olaylar
Merhaba arkadaşlar
Şuan 20 yaşındayım ve yakşalık olarak 10 yaşımdan beri değişik,ürpertici şeyler yaşamaktayım Başımdan geçen çok fazla olay var bir bölümünü burda yazmak ve sorularımı size iletmek istiyorum
İlk hatırladığım küçüklüğümde 5-6 yaşlarımdayken odamda,yatağımın altında,kapının arkasında hayvanlar,tuhfa yaratıklar görürdüm Bunun pek önemsenceğini sanmıyorum bazen bende kendime diyorum yaşımın vermiş olduğu hayal gücünün etkisindir diye
Ancak bundan sonrası kesinlikle hayal ürünü değil İlk başıma gelen şey ilkokul 4 sınıftaydım Bi gece birden bire uyandım sonra tekrar uyumaya başladıktan 1-2 dakika geçmedi sırt üstü yatıyordum ve yüzüme şiddetli bir tokat yedim Belki tuhaf gelebilecek ancak o yediğim tokattan sonra fiziksel olarak değişimler başladı bende Ten rengim esmer iken beyaz,gözlerim ela-gri tonlarında iken kahverengiye ve saçlarım düz iken kıvırcık olmaya başladı Belkide yılalrın verdiği değişimlerdir bilemiyorum Bunun nedenini anlamış değili
Bu olaydan yaklaşık 1 yıl sonra asıl beni korkutan şeylerden biri oldu Gece yine birden uyandım Ve tekrar uyumak için gözlerimi kapadığımda üzerimden yorgan çekildi ve oda birden rüzgar esintisi doldu Dua etmeye başladım O an yanımda en az 3-4 farklı kadına ait sesler duymaya başladım gülüyorlardı ve bana dokunduklarını hissettim Ancak niye bilmiyorum 17 yaşıma gelene kadar bunu aileme dahi kimseye söyleyemedm
Uzun zaman böyle olaylar yaşamadm Ancak lise son sınıfa geldiğimde artık daha farklı şeyler yaşadım Öncelile sürekli tuhaf rüyalar görüyordum Karanlık,etrafın kül olduğu gri tonlarında evlere gidiyor burada değişik canlılar görüyordum
Özellikle gördüğüm bişey var Süreki aynı canlıyı görüyorum Ve bu tanımlayacagım tipte bi varlık olup olmayacagıı size sormak istiyorum
Gövdesinin üst kısmı insan ancak bacakları örümcek bacağı şeklinde ve tırnaklar var vu bacaklarda kolları sarmaşık gibi ve saçları olan bi adam İnce bi yüzü var Rüyamda sürekli beni izleyen birisi ancak bana sadece bakıyor bir konuşma olmuyor
2 isi bi kadın görüyorum Bişeyi çok istediğim zaman,hayal kırıklığına ugradığımda ağladığımda bu kadını görüyorum Kazanı var ve birşeyler yapıyor eğer istersem benm istediklermi bana yapacagını söylüyor ama rüyamda hiç kabul etmiyorum Ancak bu gördklerim o kadar gerçekçi ki rüya değil gibi birebir yaşıyorum
Ve daha sonra uykumda uyurken sürekli vücudumda kasılmalar,titremeler oluyor ve kulağımda ağlama sesleri duyuıyorum Bazen elimi boynuma götürüp annemin aldığı kolyeyi tutmaya çalışıyorum ve bu kolye dikdörtgen şeklinde kabartılı bir nesneye dönüşüyor
Ayrıca bazen fotoğrafların hareket ettiğini görüyorum ki buna en yakın arkadaşımda bir kere şahit oldu Ve agzımdan ne çıkarsa şaka ile de olsa, gerçekleşiyor
Ve bazende uykumda ruhum çıkıyor ve o ruha bir adam sarılıyor Üzgün oldugum zamanlar oluyor bu ve bana üzülmememi yanımda oldugunu söylüyor
Buna benzer çok olay yaşıyorum Son yaşadığım ise şuydu Yaklaşık olark 3 hafta önce oldu Akşamdı ve yatagıma yattıgımda gözümü kağandığım an oda bembeyaz bi ışık oldu O an nasıl anlatsam bilmiyorum zamanın aktıgını hissettim ve bi hastaneye geldim Hastane odasının camekan bölümünden odaya baktıgımda bir adamı yogun bakımda yatarken gördüm Ancak adamı tanımıyorum ancak yüzü önümde Bir kaç saniyelik birşeydi bu ve sonra hemen kendime geldim Ancak rüya değildi bu uyanıktım,blincim yerindeydi
Bir hocaya gittim ve muska yazdırdım Ancak hâlâ tuhaf sesler duymaya devam ediyorum Bunların açıklaması ne olabilir O gördüğüm cadılar başka bi boyutta gerçekten yaşıyorda bende onların oraya gidebiliyor olabilir miyim?
Ve bunları tüm dürüstlüğümle anlatıyorum ve inanın ki yalan söylemiyorum
Kendinize iyi bakın
|
|
|