![]() |
Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!İnternette dolaşırken buldum ve sizle paylaşmak istedim bir bakın cok ilginç ![]() ![]() NASA'nın resimlerini gözden geçiren araştırma grubumuz birden inanılmaz bir gerçekle karşılaştı! Evet aydaki bir taşın üstüne Türk Bayrağı kazılıydı! Bu nasıl olabilirdi ve o taş oraya nasıl gelmişti? Bu konuda çok çeşitli teorilerle karşılaştık, bunlardan bazıları şunlar ![]() Zamanda yolcuğu ilk olarak bir Türk keşfedecek ve o taşı oraya bir mesaj olarak bırakacaktır ![]() O taş bir doğal afet sonucu Dünyadan aya fırlamış olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!! |
![]() |
![]() |
#2 |
zeynoo
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!eeee 'TÜRK'lük uzay filan dinlemez tabi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!gzl bi paylaşım tşklr ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!yalnız adasmların teorileri çok komik ![]() ![]() bence uzaya bir türk daha önce cıkmıştır ve kendi kazımıstır ![]() ![]() paylaşım için saol ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!Dinlemez tabii ![]() ![]() ![]() Teşekkürler canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ERen
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!Türkün gücü dünyayı aştı :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
b@ron
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!enteresam ama olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
tufe_sibel
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!paylaşım içi teşekkürlerrrr
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
punisher
|
![]() Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!biz ancak photoshopla aya çıkarız :)
![]() |
|