Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!! |
07-07-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!İnternette dolaşırken buldum ve sizle paylaşmak istedim bir bakın cok ilginç NASA'nın resimlerini gözden geçiren araştırma grubumuz birden inanılmaz bir gerçekle karşılaştı! Evet aydaki bir taşın üstüne Türk Bayrağı kazılıydı! Bu nasıl olabilirdi ve o taş oraya nasıl gelmişti? Bu konuda çok çeşitli teorilerle karşılaştık, bunlardan bazıları şunlar Zamanda yolcuğu ilk olarak bir Türk keşfedecek ve o taşı oraya bir mesaj olarak bırakacaktır O taş bir doğal afet sonucu Dünyadan aya fırlamış olabilirTürkler çok güçlü olduğu için birisi onu oraya atmış olabilirBu bir göz yanılsamasıdırUzayda Türk bazlı bir ırk yaşamaktadırİnsanoğlu henüz bu sırrı çözebilecek kapasitede değildir alıntı
07-07-2008 | #2 |
zeynoo
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!eeee 'TÜRK'lük uzay filan dinlemez tabiher nasıl olursa olsun uzayada bayrağımızı taşımışız işte tşkler canımcımm |
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!! |
07-07-2008 | #3 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!gzl bi paylaşım tşklr(=
07-07-2008 | #4 |
kezban
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!yalnız adasmların teorileri çok komiktürkler çok güçlü atmıştır:D:D:Dgüldüm yanii bence uzaya bir türk daha önce cıkmıştır ve kendi kazımıstıryada palavradır paylaşım için saolenteresandı
07-07-2008 | #5 |
gülgüzeli
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!Dinlemez tabiiBen teşekkür ederim bitanemm Teşekkürler canım |
07-09-2008 | #6 |
ERen
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!Türkün gücü dünyayı aştı :D |
07-10-2008 | #7 |
b@ron
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!enteresam ama olsunyakışır bize
07-10-2008 | #8 |
tufe_sibel
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!paylaşım içi teşekkürlerrrr
07-21-2008 | #9 |
punisher
|
Cevap : Ayda Bulunan Taşta Türk Bayrağı Kazılı!!biz ancak photoshopla aya çıkarız :)