Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olaylar, yaşadığımız

Yaşadığımız Olaylar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığımız Olaylar

Ben bir süredir evden uzakta yaşıyorum üniversiteden dolayıÖnceden ailemle birlikte yaşarken ev içerisinde sürekli birşeylerin yanımdan geçtiğini,bir yere bakarken hemen yan tarafımda birşeyin hareket ettiği gözüme takılıyordu ve o tarafa dönüp baktığımda bir şey yoktuÖnceleri normal olarak karşıladım,üniversitede okurken kaldığım evde böyle bir olay hiç olmadıŞimdi geri döndüm ailemin yanına ve aynı şeyler yine devam ediyorVe yeni öğrendim ki 1 sene önce kız kardeşim uyurken saçlarının havalandığını hissediyormuş ve bu yüzden tek başına yatamıyordu,daha sonra bir hocaya gitmişler ve cinlerle ilgili olduğunu söylemiş ve bir muska yazmış,ve ondan sonra kardeşim bir daha öyle bir olay yaşamadıFakat benim durumum sürekli devam ediyor ve etrafta sürekli birisi varmışta gözümden kaçıyormuş gibi hissediyorumşİMDİ BU TAM OLARAK NEDİR VE NE YAPMALIYIM ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com