![]() |
&Quot;Ağlayan Çocuk&Quot; Tablosu Lanetli Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Ağlayan Çocuk&Quot; Tablosu Lanetli Mi?![]() "Ağlayan Çocuk" Tablosu Lanetli mi? Dünyanın en ünlü tablolarından biri olan "Ağlayan Çocuk" hakkında garip iddiâlar var ![]() ![]() ![]() Şili Medyumlar Birliği, "Ağlayan Çocuk" tablosunun, son 30 yılda dünyada lanet saçtığını ve Şili'de de en az 80 kişiye uğursuzluk getirdiğini söyleyerek tablonun yasaklanmasını istedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçekten Lânetli mi? "Ağlayan Çocuk" tablosuyla ilgili "lânet" efsâneleri, yıllardır Avrupa'da dolaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ağlayan Çocuk" Portresinin Hikâyesi'' İtalyan Bruno Amadio tarafından çizilen bu tablo, 80'li yıllarda bir efsâne olmuştu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak: Vatan Gazetesi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Ağlayan Çocuk&Quot; Tablosu Lanetli Mi?Tuhaf bir durum,ben çocukken babaannemin salonunda yıllarca asılıydı ![]() Dedem çok aklı başında namazında niyazında bütün mahalle çocuklarının şeker dedesiydi,bütün erkek çocuklar babam da dahil aileyi çok üzdü,sürekli anne ve babalarına alkolünde etkisiyle kötü davrandılar bizlerde çocuklar olarak çok sıkıntılar çektik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babaannem de öldükten sonra o tabloya ne oldu bilmiyorum halam evi ve çoğu eşyayı değiştirmiş şimdi kendince daha huzurlu ve sakin yaşıyor ![]() Kimbilir belki ilgisi var belkide yok paylaşmak istedim sizlerle ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() &Quot;Ağlayan Çocuk&Quot; Tablosu Lanetli Mi?şükriye Nickli Üyeden Alıntı Tuhaf bir durum,ben çocukken babaannemin salonunda yıllarca asılıydı ![]() Dedem çok aklı başında namazında niyazında bütün mahalle çocuklarının şeker dedesiydi,bütün erkek çocuklar babam da dahil aileyi çok üzdü,sürekli anne ve babalarına alkolünde etkisiyle kötü davrandılar bizlerde çocuklar olarak çok sıkıntılar çektik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Babaannem de öldükten sonra o tabloya ne oldu bilmiyorum halam evi ve çoğu eşyayı değiştirmiş şimdi kendince daha huzurlu ve sakin yaşıyor ![]() Kimbilir belki ilgisi var belkide yok paylaşmak istedim sizlerle ![]() ![]() ![]() Teşekürler paylaştığın için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|