08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kediler Ve Paranormal Varlıklar ??
Arkadaşlar merhaba, 3 gün önce istanbuldaydım ve orda arkadaşımın evinde kalırken ilginç bir durum dikkatimi çekti ve sizinle burada paylaşayım dedim Belki bu konuda bilgili olan arkadaşlar vardır Arkadaşımın çok güzel bir kedisi var Arkadaşımla akşam oturup muhabbet ediyorduk ve bi yandan kediyi sevmekteydik Kedi dikkatini hemen dağıtıp kolaylıkla ilgisini başka noktaya çekebiliyordu Yani sabit bir hayvan değildi, sürekli hareketliydi Neyse muhabbet biraz duruldu ve televizyon izlemeye başladık Sürekli yanımızda duran, hoplayan zıplayan kedi birden bizden uzaklaştı ve masanın üzerine çıkıp, kafasını yukarı doğru kaldırıp bakmaya başladı Neyse aradan 3-4 dakika geçti ve hala aynı pozisyonda aynı yere bakıyordu Baktığı yer ise duvar ile tavanın birleşme noktasıydı Arkadaşımda "orada sinek falan görmüştür ona bakıyodur" dedi Biraz daha süre geçti hala aynı noktaya bakıyor ve benim çıkardığım ilginç seslere ve hareketlere hiç aldırış etmiyordu Sonunda merak ettim ve yanına gittim,,,, baktığı yere bende bakmaya başladım ama hiçbirşey yoktu Ne sinek yada başka bişey,,,, sadece boş duvara bakıyordu Ama anlamlı bir biçimde sanki bizim göremediğimiz birşey var onu izliyor gibiydi Neyse koltuğa oturdum tekrar kediyi izlemeye başladım, ve birden kedi sağ patisini havaya kaldırıp birşeylere dokunmaya çalıştı, ama dokunduğu şeyi biz göremiyoduk sanki boşluğa pati atıyormuş gibiydi Akşam boyunca hayvancağız anormal bir biçimde masanın üzerinde durup boşluğu izledi ve bu durum beni çok tedirgin etti Çünkü ilerde evimde kedi beslemeyi düşünüyordum Fakat bu olaydan sonra kafam soru işaretleri çıktı Sorum şu : kediler paranormal varlıklarla iletişime geçebilir mi ve onları kendine çeker mi ???
Not: Bu kedi 12 kattan 2 defa düşüpte ölmemiş bir hayvan
|
|
|