Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
buyrun, gerçek, hikaye, isterseniz

Gerçek Bir Hikaye İsterseniz Buyrun

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gerçek Bir Hikaye İsterseniz Buyrun

2 hafta kadar önce kuzenimin evinde bir film izliyorduk(paranormal activity2)filmin konusunu biliyorsunuzdur cinlerle ilgiliaçıkçası özendik çok heycanlı keşke burdada cin olsa eğlenirdik falan diye konuşuyorduktabiki gelirse tehlikeli olabileceğini biliyorduk ama merakımıza yenildikmum yaktık cin çağırılırken kullanılan o tahta yoktu bir kağıda harfleri ,evet hayır falan yazdıkama çağırma aşamasında bir hata yaptım ben diyorum çünkü kuzenim uyardı ama dikkate almadım hatam dalga geçmek oldu tahmin edersiniz cinin geleceğine inanmıyordum amaç heycan olsun eğlenelimdi ve dalga geçmenin bir zararı olacağını düşenmemiştim şimdi düşününce gerçekten ileri gittiğimi farkediyorum yok yakışıklı olsun sevgilisi olmasın falan diye bayağa bir saçmaladımama birşey olmadı fincan falan hareket etmedi gelmesini isteyen kuzenimin benim saçmalamalarımdan sonra hevesi kırılmıştı zaten sonra yaktığımız mumlar patladı patladıdan kastım birden bire mumların alevi yükseldi ben bağırınca kuzenim ne oldu falan dedi ben mumları görmedinmi dedim yanıta gerçekten şok oldum bana şaşkın şaşkın bakarak hayır dediama ben ne olduğunu anlamıştım cin gelmişti ve büyük ihtimalle dalga geçtiğimi biliyordueve nasıl döndüğümü hatırlamıyorum desem yeridir kuzenimin evinden çıktıktan sonra koşarak evime gittim ve hemen yatağa girdim gece boyunca tuhaf görüntüle düşüyormuş hissi,uyuşmalar ve sürekli ürperme gibi şeyler oldu gece boyunca dua ettim sabah olunca(sabahı beklememin nedeni kalkıp ışığı açamayacak kadar korkmam hemen bilgisayarı açıp kurtulmak için neler yapmam gerektiğine baktım yazan herşeyi yaptım bunların dışında muska yazdırdım hzmuhammedin cinlere yazdığı mektubu odama astım sonunda kurtuldum ama kurtulana kadar neler çektim anlatamamve son olarak 3 şey söylemek istiyorum sakın cin çağırmayın ve yazı uzun olduğu için kusura bakmayın ama herşeyi anlatmak istediğim için son olarak başka şeylerde oldu ama hatırlamak dahi istemiyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com