Birşeyler Değişiyor |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Birşeyler DeğişiyorArkadaşlar nedendir bilmem ama son 4 aydır bende birşeyler değişmeye başladığını hissediyorumOlayları daha derin düşünüp ne olacağını tahmin edebiliyorum çoğu zaman da dediğim oluyor6 his olarak mı adlandırılır ne olur bilmioyorum ama onunda güçlendiğini tahmin ediyorumKarşıma çıkacak tehlikeyi çok önceden tahmin edebiliyorumNasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Değişen diğer şeyler; çok fazla kabus veya kabus görmediğm yerlerde kendimi kutsal şeylerle birlikte görüyorumMesela dün gece rüyamda bi çocukla yan yana (güya kardeşimmiş ama kardeşim hiç olmadı) namaz kılıyorduk Bide çok gariptir çok haşır neşir olduğum mıncıklaya mıncıklaya sevdiğim hayvanlar yani köpekler istisnasız hiç korkmasam bile tedirgin dahi olmasam bana saldırıyorHemde öyle böyle değil parçalama amaçlı saldırıyorlar 2 ay önce gece 2 de aynı köpek sürüsünün önünden elimi kolumu sallaya sallaya geçtim karanlık sokakta hiçbirşey olmadı hatta birini sevdim; geçen hafta geçtim 7 köpek birden saldırdı Ne oluyor bana? |
|