Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
durumu, musallat

Musallat Durumu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Musallat Durumu

Yaşadığım şeylerden bahsetmek istiyorum ben üniversite okuyorum ve başımda 2 senedir bana musallat olan bir varlık var hiç bir hoca bu durumu çözemedi ayrıca medyumlarada gittim bir müddet etki ediyor daha sonra tekrarlamaya başlıyordu Açıkçası büyü olduğunu düşünüyoruz Evimizde herşeyin üstünde kahverengi lekeler oluştu ne olduğunu bilmediğimiz Gece sesler gürültüler vs
Yaşadığım ilk olaysa şöyleydi beni hergece ismimle uyandıran biri var ama her gece iki kere saat 2 ve 4 olmak üzere uyanıyorum aslında dua okuyarakta yatıyorum ünide yurtta kalıyordum Tek odadaydım kızlara özel bir pansiyon ben yurt diyorum Arkadaşlarımla her yurtta olduğu gibi ruhlardan cinlerden bolca bahsediyorduk hatta çağırmayada kalktık Ama benim olayım onun öncesinde başladı gece uyanmama ek olarak gündüzleride sanki sürekli takip ediliyormuşum gibime geliyordu Bir akşam yolda yürüyorum yurda dönüyordum peşime bir köpek takıldı ama hiç aralıksız benimle sadece yürüyor ben köpeklerden aşırı korkarım karşımda durup bana bakmaya başladı yönümü değiştirdim oda değiştirdi Normalde kovarsınız gider ama gitmedi yol boyunca benimle yürüdü korktuğumu anladığındada karşı kaldırımdan da olsa beni takip ediyorud o zamanlar bunun bir musallat etkisi olduğunu düşşünmüyordum herşeyi psikolojime bağlamıştım ve bir gün arkadaşlarımla falcıya gitmeye karar verdik gittik fal baktırıyoruz bitiminde falcı beni başka bir odaya alıp bir hocaya git deyip sana musallat olanlar bana göründü kızım hocaya git sağlamından dedi rum cinler bulaşmış sana dedi ve benim içime çok büyük bir korku düşürdü çözüm aramaya başladım evdekilerede birşey söyleyemiyordum Aradan bir hafta geçti falcının çarpıldığı haberini aldım ve oraya gittim kadın benden kaçtı söylememesi gereken şeylermiş galiba fazla konuşmadı uzaklaş burdan dedi Dahada korkmuştum Ama en çok korktuğumsa o varlığı görmekti sonrassında geceleri hiç ışığı kapatarak uyuyamadım ve bir arkadaşımı benim odama çağırdım bende kalması için geceleri sabah ezanına kadar uyuyamıyordum ders çalışamıyordum Geceleri bir uyanıyordum bilgisayarım açılmış müzik çalıyor Anlatamam size nasıl bir duygu olduğunu ağlamaya başlıyordum o falcıdan sonra herşey birden çoğaldı bütün etkilerini görüyordum artık Gece saçlarımla oynadığını hissediyordum yüzüme dokunuyordu ürpererek uyanıyordum açıkçası size yalan söylüyorum gibi gelebilir yaşamayan bilemez ki ben böyle şeylere asla inanmayan bir insandım Ve arkadaşım sonunda benim yanıma taşındı bir gece uyuyoruz ilk defa ışığı kapattım ama tv nin ışığı yanıyordu gece 3 civarı gözlerimi açmamla ayağımdan tutan orta boylu nasıl diyim 170 civarında saçları yanaklarına kadar dalgalı vücüt hatları normal pelerini olan yüzü olmayan bir erkekti gözlerimi kırpıştırdım hayalmi diye orda duruyor ayağımı bıraktı ama ben tekme atmaya başladım kayboldu ışığı yaktım arkadaşımıda kaldıramadım çünkü içine girerde beni korkutur diye korktum Sabakha kadar ağladım İlk görüşüm öyle oldu sonra iki kere daha gördüm birinde arkadaşımla perdeleri kapatırken yangın merdiveninin dibindeydi odamız oturuyordu ikimizede göründü bir kezde okulun bahçesinde gördük yine ikimiz ben arkadaşıma benden kaynaklandığını söylemedim Okullar kapandı eve döndüm 1 gittiğim hoca bana onları dahada güçlendirici şeyler vermiş soğan kabuğu yaktırdı vs bunuda gittiğim medyum söyledi naptın sen dahada kötü olmuş dedi çünkü onlar geldiklerinde kabilece geliyorlarmış arkadaşlar son gittiğim hoca yaktığını söyledi bana 3 gün okudu bana muska verdi yastığımın altına evimize asmak için birde boynuma İlk bir hafta rahattım ama şimdi tekrar tekrarlamaya başladı geceleri hep uyanıyorum iki ay olmuştur gideli Büyü olduğunu düşünüyoruz artık bana korkma sen onlardan üstünsün hep bunu hatırla dedi hoca ama yapamıyorum korkuma esir düşürüyorum Görünmesinden çok korkuyorum ne yapmalıyım hayatım zindan oldu gece olucak diye ödüm patlıyor artık :S Böyle şeyler başına gelenler varsa bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com