Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kimsin

Sen Kimsin?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sen Kimsin?

Merhaba herkese

Şimdi anlatacağım olayı nasıl kelimelere dökeceğimi bilmiyorum ama inşallah aktarabilirim sizlere Bazen yönlendirildiğimi hissediyorum, yada içimden bir sesin bana telkinde bulunduğunu Bu o kadar garip ki ne ses duyuyorum ne görüntü Sadece hissediyorum En basitinden örnek verecek olursam mesela dolaptan soda alacağım, tam herhangi bir şişeyi alacakken bu hissettiğim şey sanki onu alma diğerini al diyor ve onu alıyorum Yada gece uyumak için uzandığımda bu hissettiğim şey yastığımı çevirmemi istiyor, çekmeceden çatal almak için uzanıyorum onu alma diğerini al diyor vs vs Bazen öyle bir noktaya geliyor ki sinirlenip kendi kendime ben bunu istiyorum bunu alacağım diyorum Artık can sıkıcı bir noktaya gelmeye başladı bu Ama içimde en ufak korku yada banzeri bir his uyanmıyor Ya arkadaş sen kimsin ? Nasıl bir olaydır bu ? Bu nedir sizce?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com