Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekim, deneyim, yasası

Çekim Yasası (Bir Deneyim)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çekim Yasası (Bir Deneyim)

Aslında çekim yasasını zaten biliyorduk Bir çok kez deneyimledim Deneyimlediniz Bir tanesini yazmak istedim Çekim yasasının ve imgelemenin varlığı ve yokluğu arasında kafası karışık olanlar için, belki vardır =)

Anadolu liselerini bilirsiniz Öğle arasıda sıra olunur Ben bir öğle arasında yemeğimi yedikten sonra sınıfımda bir kitaba dalmıştım Zil falan duymadım Tâki aşağıdan sağol! seslerini duyuncaya dek O an bir hocanın geldiğini ve beni idareye teslim ettiğini imgeledim Her şeyi ile Üstelik imgelerken matematikçiyi imgeledim Onun nöbetçi öğretmen olduğunu bilmiyordum 2 dk sonra ne oldu biliyomusunuz? Tabikide geldi Hiç heyecan yok Peki neden imgeledin? Orasını bende bilmiyorum Kendimi test etme fırsatlarını her zaman değerlendiririm =)

Bu deneyimi özel kılan ne? Tabi ki 2 dk sonra derhal gerçekleşmesi

Tesadüf mü diyorsunuz? Isracı mısınız? İmgemde kullanırken ki sözcükler hisler ve o kişi aynen gerçekleşti Bu kadarı da tesadüf olamaz =)

Bir tanesinde de deniz kenarında yolculuk yapan servisimde bir kaç kişi erik yiyiyordu Tabiki canım çekti İmgelemedim hiç bir olayı Sadece eriğin tadını imgeledim Tadabilmek için hissedebilmek için Akşam oldu bir arkadaşım beni eine davet etti ve erik yedik

Diğerleride bana kalsın

=)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com