Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kişisel, zebani

Kişisel Zebani

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kişisel Zebani

yaklaşık on yaşımdan beri 17-18 yaşlarında bir oğlan çocuğunu görüp durdum ve benden başkası bir türlü göremedi onu her ne zaman gördüysem kötü şeyler oldu ona anlamlar yüklemeye başladım öyle ki bir gün arka bahçeden bir bebeğin ağlayışını ve kadının çığlıklarını duydum sesin kaynağını aramaya pencereye çıktım ve yine bahçede onu gördüm ve çocukluk işte bir haberci olduğuna inandım büyüdükçe ruh sağlığımda problem olduğuna ve onun benim zihnimin bir oyunu olduğuna karar verdim psikayatristler yardımcı olamadı ben de kendisine zebani dedim ve eğlendim onunla, bir bakıma ittifak kurdum bana yaklaşmıyordu ben ona yaklaştığımda ise açıyordu, oyuna dönüştü bir zaman sonra ve gün geldi bir daha görünmemeye başladı ve tamam dedim iyileştim böyle böyle 3-4 ay geçti ve ben bir gün beşiktaş otobüsüne bindim ve otobüste onu kitap okurken gördüm ah dedim yine başlıyoruz fakat bir an beni farketti ve dehşete kapıldı apar topar kapıyı açtırdı ve otobüsten indi üstelik bir adama çarptı ve tuhaf hal ve tavırları insanları şaşırttı rüyaydı belki yine bir zihnimin oyunu fakat yanımda insanlar vardı paylaşılmış bozukluk belki fakat durum bundan ibaret

Alıntı Yaparak Cevapla

Kişisel Zebani

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Kişisel Zebani

bak sana birşey söyleyimmi senin yaşadığın durumun aynısı ama aynısıı diğerleri (the others) adlı filmde vardı izlersen ne demek istediğimi anlarsın

ayrıca halüsinasyon veya beyninin sana bir oyun olmadığı anlaşılıyor çünkü bir adama çarptı ve adam bunu heralde hissedip görmüştür ayrıca diğer insanlarda gördüyse eğer gerçektirbirde keşke rüya olduğunu anlamak için lusid rüyayı falan deneseydin

Alıntı Yaparak Cevapla

Kişisel Zebani

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Kişisel Zebani

john_may Nickli Üyeden Alıntı

bak sana birşey söyleyimmi senin yaşadığın durumun aynısı ama aynısıı diğerleri (the others) adlı filmde vardı izlersen ne demek istediğimi anlarsın

ayrıca halüsinasyon veya beyninin sana bir oyun olmadığı anlaşılıyor çünkü bir adama çarptı ve adam bunu heralde hissedip görmüştür ayrıca diğer insanlarda gördüyse eğer gerçektirbirde keşke rüya olduğunu anlamak için lusid rüyayı falan deneseydin

yalnızca aklımdan geçen ihitmalleri saydım yukarı da ve öyle olmadığını anladım lusid rüya bilmiyorum kontrol dışı rüyalarım yoktur hoşgenellikle rüya görmemek üzere uyurum hatta bu yüzden yaptığım şey için insanların çabaladığını çok sonra öğrendim rüya olmadığının farkındaydım bunu anlayabilecek durumdayım çok teşekkür ederim ilgine filmi en yakın zamanda izleyeceğim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com