![]() |
Kişisel Zebani |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişisel Zebaniyaklaşık on yaşımdan beri 17-18 yaşlarında bir oğlan çocuğunu görüp durdum ve benden başkası bir türlü göremedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kişisel Zebani |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişisel Zebanibak sana birşey söyleyimmi senin yaşadığın durumun aynısı ama aynısıı diğerleri (the others) adlı filmde vardı izlersen ne demek istediğimi anlarsın ![]() ayrıca halüsinasyon veya beyninin sana bir oyun olmadığı anlaşılıyor çünkü bir adama çarptı ve adam bunu heralde hissedip görmüştür ayrıca diğer insanlarda gördüyse eğer gerçektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kişisel Zebani |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişisel Zebanijohn_may Nickli Üyeden Alıntı bak sana birşey söyleyimmi senin yaşadığın durumun aynısı ama aynısıı diğerleri (the others) adlı filmde vardı izlersen ne demek istediğimi anlarsın ![]() ayrıca halüsinasyon veya beyninin sana bir oyun olmadığı anlaşılıyor çünkü bir adama çarptı ve adam bunu heralde hissedip görmüştür ayrıca diğer insanlarda gördüyse eğer gerçektir ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızca aklımdan geçen ihitmalleri saydım yukarı da ve öyle olmadığını anladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|