Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olay, yaşadığım

Kendi Yaşadığım Olay.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendi Yaşadığım Olay.

7 sınıftayken başıma gelen bir olay bu 7 sınıfta hiç arkadaşım yoktu , diğerlerinden biraz farklıydım ama nasıl bir farka sahip olduğumu hiç anlamamıştım , hoş şimdi de anlayamadım ya Hayatımı değiştirecek denli kötü olaylar yaşadım Kimseye anlatamıyordum çünkü anlamayacaklardı , yaşamadıkları için geçiştireceklerdi Annemler akrabalarımıza gitmişlerdi bir gün , orada kalacaklardı Ben de gece 12 gibi yatağa uzandım Yorgundum , hemen uyumuşum Rüya görüyordum ama rüyanın farkındaydım , rüyamda rüyanın geleceğini tahmin ettim Rüyamda kendimi kendi yatağımın başında kendimi izlerken görüyordum Yüzüm solgundu İşin garip yanı ağlayarak uyuyordum fakat kendimi izlerken gülüyordum Rüyamın geleceğini gördüğüm ise şuydu ; Uyanıyordum ve kendimi kendimi izlerken buluyordum Koluma dokunmam ile sıçradım yataktan ve kendimi kolumu tutarken buldum Bana söylediği şey şuydu "Artık ben varım" Sabaha kadar ne oldu hatırlamıyorum , sabah uyandığımda ağzım ve suratım kurumuştu Gidip bir su içeyim dedim , kalktım suyumu içtim , ağzıma inanılmaz bir kan tadı geliyordu Ağzıma bakmak için lavaboya gittim ve aynada kendimi görünce şok oldum Suratım kurumuş kan içerisindeydi Bir süre aklımdan senaryolar geçti , gidip yatağıma baktığımda ise yastığım ve çevresi kan içerisindeydi Burnum kanamıştı İşte o gün başladı her şey Artık geceleri üzgün olduğumda kahkahalar duyuyordum Kendi sesimden kahkahalar Parapsikolojiye sarmaya başladım o dönemde , araştırıyordum ne olabilir diye Biyokinezi dikkatimi çekmişti , biraz araştırdım ve şu meşhur göz rengi değiştirme (imgeleme ile) tekniğini denedim Kendime telkin veriyordum , öyle odaklanmışım ki gözlerimi mavi yapmaya Daha sonra fark ettim , gözlerim beyaz oluyor diyordum Kapı çaldı , kendime geldim Kapıyı açtım uykulu olarak , arkadaşımdı kapıdaki ve düşüp bayıldı Ailesini falan aradım , geldiler hastaneye kaldırdık , bir süre açıklayamadı ama sonra söyledi İki göz bebeğimi de beyaz görmüş Halkalı siyah içerisinde beyaz İşin garip yanı gözlerim beyaz değildi , ara sıra olmaya başlamıştı ama artık Biyokinezi de göz rengi değiştiği zaman öyle kalır ama bu kalmıyordu Bazen beyaz oluyor bazen de kahverengi Çok korkmaya başlamıştım Annemler tekrar gitmişlerdi akrabalarımıza kalmaya , o gün 3 tane bira aldım ve içtim Sonra düşünmeye başladım Kaybettiğim her şeyi korkudan dolayı kaybetmiştim Artık korkmamalıyım dedim ve bir kahkaha patlattım Kahkahamın hemen ardından bir çığlık duydum kendi sesimden , ağlıyordu Gülüyordum Ertesi gün kalkıp kahvaltı hazırladım kendime , oturdum masaya ama çatalı unutmuştum Gidip bir çatal aldım kendime , oturduğumda çatal masadaydı

O zamanlar gerçekten korkuyordum ama artık bu tarz şeylerin olması hoşuma gidiyor Dışlanmak beni üzerdi o zamanlar ama artık umrumda bile değil Tek merak ettiğim neden böyle şeyler yaşıyorum? Şikayetçi de değilim aslında , sorun yok artık Sadece merak ediyorum Ayrıca deistim , sadece Allah'a inanırım Bu yüzden hocaya git şuna git buna git demezseniz sevinirim Hocanın yazacağı duayı arapça bilen birine de yazdırabilirim Arapça eski ve kuvvetli bir dildir , tesirinin tek sebebi de bu

Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com