Bilmelisin Ve Gitmelisin.. |
07-07-2008 | #1 |
zeynoo
|
Bilmelisin Ve Gitmelisin..Bu gece yüreğime bir hançer de ben saplıyorum Hani o hayattan kalma nasırların ta içine İşte karşımda yine o bildik uçurum İşte ayrılık uzanıyor önüme Biliyorum,ay isyan ediyor bu gece bana Çevresini saran bulutlardan bir çığlık kopuyor Halka halka Ve yıldızlar dökülüyor Belki yeniden demem için… Hani,olur ya… Ayrılığın acı tortusu kulaklarımda uğulduyor Ve gözlerim pınarlarına seni vuruyor Bak yine alev alev sarı saçlarım Ve yine rıhtımıma sokuluyor senli akşamım Meltem tenimde şahlanmış Sevdama karşı Istırabını eksik etmiyor Ayrılığın zorundalığı -Hayır Sus lütfen Konuşmak istiyorsun Hatta haykırmak "Neden?Neden?" Ama bir şey sorma Bir de sebeb arama -… Hayır,sus lütfen Bu anı çalmayalım birbirimizden Gitmelisin Ya da ben Durma! Gitmelisin İşte gerçek bu Vazgeçtim senden -Neden? Bazen kaybetmeyi seçer insan Kendiyle birlikte Başkası da kaybetmesin istediği zaman -Üşüyorum Biliyorum Ama alışmalısın ellerimin yokluğuna Ve yokluğumun çokluğuna Unutursun kalbin büyüyünce (Ve içimden sessizce Vazgeçmeliyim senden Ölüm rüzgarı estikçe Seni de benimle gömmektense) -Rüzgar Deli bir sakinliği var değil mi? -Tıpkı sen gibi Ya da sen Hadi Daha çok sorgulama artık Gitmelisin Ve indir elleirni omuzlarından Güçlü olmayı öğrenmelisin Korkma rüzgardan Bırak essin Bir tek Bir tek seni sevdiğimi bilmelisin Hadi Gitmelisin! |
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin.. |
07-07-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin..Hayır,sus lütfen Bu anı çalmayalım birbirimizden Gitmelisin Ya da ben Durma! Gitmelisin İşte gerçek bu Vazgeçtim senden Emeğine sağlık canım arkadaşım paylaşım için teşekkürler
07-07-2008 | #3 |
zeynoo
|
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin..beğenmene sevindim canım vakit ayırdığın için ben tşk ederim |
07-07-2008 | #4 |
gülgüzeli
|
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin..Ne demek vakit ayırmak tabiiki ayırcam:) Seni forum'da görmek çok güzel özlettin kendini:) |
07-07-2008 | #5 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin..-Üşüyorum Biliyorum Ama alışmalısın ellerimin yokluğuna Ve yokluğumun çokluğuna Unutursun kalbin büyüyünce (Ve içimden sessizce Vazgeçmeliyim senden Ölüm rüzgarı estikçe Seni de benimle gömmektense) ovv spr bi şiirmiş tşklrr(=)=
07-07-2008 | #6 |
zeynoo
|
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin..vakit ayırdığın için ben tşk ederim |
07-07-2008 | #7 |
pesimistt
|
Cevap : Bilmelisin Ve Gitmelisin..Bazen kaybetmeyi seçer insan Kendiyle birlikte Başkası da kaybetmesin istediği zaman bu çok hoşuma qtti eLLerine yüreqine saqLıkk (: