Elimizde Sıcak Ve Soğuk Enerji Üretmek. |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Elimizde Sıcak Ve Soğuk Enerji Üretmek.Merhaba Spatyom Ailesi; Arkadaşlar malum kış havalar soğuk geçen gün şöyle birşey aklıma geldi deniyim dedim Böyle birşey düşündüm yolda giderken çok üşüyordumElimi 3 kısma ayırdım en orta kısım soğuk enerji üretiyor,etrafı sıcak,parmak uçlarım ise enerjiyi dağıtıyor Gelelim nasıl yaptığıma; İlk olarak kendimi şartladım dakikalarca avcuma biraz kar aldım ve soğukluğu içime işleyene kadar bekledimEn orta kısma o enerjiyi yükler gibi düşünceler kurdumSonra elime çakmak tuttum ve aynı şekilde sıcaklığı hissettim yine aynı şekilde düşünceler kurdumElimi top tutar pozisyonuna getirdim ve sıcak enerjiyi ortaya saldığımı düşündümHissetmeye çalıştım ve parmak uçlarımın enerjiyi arttırdığını düşündümElimdeki sıcak enerjinin ellerimi ısıttığını düşünerek kendimi şartladımBu tekniği 1 hafta çalıştım ve işe yaradıSoğuk kısmı ise şöyle yaptım,avcumun içindeki daireyi masmavi düşündüm (Mavi benim için soğuk rengi) sonra vücudumda ki soğukluğun o mavi kısıma hapsolduğunu ve mavi kısmın yavaş yavaş kırmıza döndüğünü düşündüm (Kırmızı benim için sıcaklık rengi) ve vücut ısım dengelendiğini hayal ettim ve bir süre sonra işe yaramaya başladı sizde deneyebilirsiniz Alıntı değil kendi tecrübem Kendinize iyi bakın,Hoşçakalın |
|