![]() |
Reiki'yi Hissetmemek Ve İnanmamak... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Reiki'yi Hissetmemek Ve İnanmamak...Herkese selamlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman uygulamaya kalksam bunun tamamen saçmalık,safsata olduğuna kendimi inandırıp vazgeçiyorum uygulamaktan ![]() Bazı yorumları okudum internetten ![]() ![]() ![]() ![]() Ne hikmetse ben ne uygularken ne de reikiye uyumlanırken hiçbirşey hissetmedim ![]() Bazen paramın ve zamanımın boşa gittiğini düşünmüyorda değilim ![]() ![]() ![]() ![]() Başım ağrıdı, biraz reiki yapayım dedim hatta nasıl olduysa inandırdım kendimi iyi olacağıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 haftadır gripten yatak döşek yatıyorum ![]() ![]() Öksürmekten artık ciğerim ağzımdan çıkacakmış gibi oluyor, sesim falan iyice gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Acaba ben mi yanlış yapıyorum birşeyi, yoksa gerçekten insanların uydurduğu birşey mi halen bunu ayırtetmiş değilim ![]() Reiki'ye inancım kalmadı neredeyse ![]() ![]() ![]() Hım, ayrıca ne zaman reikiye niyetlensem, reikiden şifa talep etsem sanki Tanrı'ya ihanet ediyormuş gibi hissediyorum kendimi ![]() ![]() ![]() Hani Allah'tan başka birşeyden medet umuyormuşum gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne yapmalıyım, yanlış mı yapıyorum, doğrumu düşünüyorum bu konuda fikirleri olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa çok sevinirim ![]() ![]() ![]() Herkese sevgiler ve saygılar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|