Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiyorum, kundalini, seviye, uyumlanmak

Kundalini 1. Seviye Uyumlanmak İstiyorum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kundalini 1. Seviye Uyumlanmak İstiyorum

Merhabalar,

Beni Kundalini Reiki 1 seviyeye uyumlayabilecek biri var mı acaba?
Bir arkadaşım uyumlayacağını söyledi fakat bu sıralar arınmada olduğunu, uzun süre uzak kaldığını bi süre beklemem gerektiğini söyledi

Benim aceleci olmamdaki sebep şu ki: annemin omzunda ciddi problemler var, tendonlarda enflamasyon , eklemde sıvı birikmesi ve omuz çökmesi var Ayrıca romatoit artrit gibi otoimmun bir hastalığı var Bilmeyenler için söyliyim otoimmun hastalıklarda vücüt kendi dokularını bir mikrop virus gibi gorerek saldırır

Annemin kullandığı ilaçların yan etkilerini azaltmak , ağrılarını biraz dindirmek adına reiki öğrenmek istiyorum

Saygılar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com