Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
istiyorum, merhabalar, sormak, şey

Merhabalar , Bir Şey Sormak İstiyorum

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hepinize merhaba Ben baya uzun süredir bu sitedeyim , çoğu şeyi denedim ( telekinezi , astral vb) hiç birisinde başarılı olamadım Cevabını biliyorum 1 hafta denedim düzenli olarak sonra tökezledi gitti , bu tökezlemenin sebebi üniversite sınavına hazırlanıyor olmamdı ama 2 gün kaldı sınava sonra rahatım Oturdum düşündüm , astral seyahat ya da telekinezi pek faydalı değil - ben açımdan kimse yanlış anlamasın- Ben de faydalı gördüğüm ' Reiki ' ile ilgilenmeye başladım Fakat reikiyle ilgili bilgim sadece '' Şifa enerjisi '' olması Bu enerjiyi nasıl kullanırım hiçbir şey bilmiyorum Nerden başlamalıyım neler yapmalıyım hiçbir fikrim yok Bana bu konuda neler yapmam gerektiğini anlatacak birisine ihtiyacım ya da birilerine Konularda okudum , para vererek eğitim alanlar var , ben öğreciyim para veremem yani Elinde bedava videolu dersleri falan olan varsa benimle paylaşsa çok sevinirim

Bana yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Reiki şifa enerjisini kullanabilmeniz için bir reiki master'dan uyumlama almanız gerekiyor Öncelikle birinci seviyeye uyumlanırsınız Çakra dengelemeyi ve el pozisyonlarını öğrenir, 1 seviyede çalışmalarla kendinizi geliştirirsiniz daha sonra 2 seviyeye uyumlanarak artık uzağa da reiki gönderebilecek düzeye gelirsiniz Aslında Uyumlandıktan sonrası size kalmış bir durum Şanslıysanız ücretsiz uyumlama yapan bir kişiyle karşılaşabilirsiniz biraz araştırın Eskiden yanılmıyorsam bu siteden de yapılıyordu Reiki aslında basittir; Şifa vermeye niyet eder ve elinizi koyarsınız Bir şey yapmanız gerekmez Enerji kendi yolunu bulur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com