Çistolit |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
ÇistolitBağlı Olduğu Grup ANDALUZİT Alt Türleri - Kimyasal Formülü Al2SiO5 + C Rengi KIRMIZMSI KAHVERENGİ veya YEŞİLİMSİ GRİ RADYOAKTİVİTE Radyoaktif değil Karıştırılabileceği Taşlar - Sembolü Olduğu Husus KEM GÖZDEN KORUNMA Özdeşleştiği Ay - Özdeşleştiği Burç BAŞAK Özdeşleştiği Çakra 1 ÇAKRA (KÖK) + TÜMÜ Özdeşleştiği Unsur TOPRAK Çıkarıldığı Ülkeler TÜRKİYE (Eskişehir), İSPANYA, İTALYA, ABD, BREZİLYA, ÇİN, AVUSTRALYA, SURİNAM, GÜNEY AFRİKA YARARLARI Önleyici ve iyileştirici nitelikte birçok problem için yararı bulunmaktadır Yararlarından birkaçı: Bilinçli davranmak, olumsuz enerjiyi veya duyguları dağıtmak için yararlıdır Hem ölümü, hem de yeniden doğuşu işaret eder Ölümsüzlüğü anlamaya ve bunun farkında olmaya yardım eder Sonsuzluğa geçiş köprüsü olarak kullanılır Emziren annelerin sütünün artmasına yardım eder Hasarlı DNA kromozomlarını onarmaya yardım eder Psikolojik yönden mükemmel topraklama sağlar Aşırı duygulanmaları önler Henüz yayınlanmamış olan “TAŞLARIN GİZEMLİ DÜNYASI” isimli kitabından alınmıştır |
|