08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şifacı Kimdir :
ŞİFACI KİMDİR :
Şifacı, bir başkasının kendi içindeki şifayı aktive etmesine yardım eden kişidir Şifacı, şifayı yapan kişi değildir Şifayı Evren, İlahi Düzen yapar Zihin-beden-ruh üçlüsünün kendi içinde barındırdığı doğal bir kendi kendini iyileştirme kapasitesi vardır ve şifacı, sadece "aracı" rolü oynar, şifa enerjisine kanal olur
Şifacılar herkesin kendi içinde bir şifa mekanizması olduğuna inanırlar Bu mekanizma, bedenin, zihnin ve ruhun etrafında bir enerji gücü olarak akar ve bunları mükemmel dengede tutar Stres, negatif tutum ve diğer olumsuz faktörlerle bu şifa mekanizması bloke olur ve nihayetinde hastalanırız Şifa çalışmasında şifacı, içinizdeki iyileştirici sisteminizin tekrar devreye girmesine yardım eder Şifacı kişinin aurasından çalıştığında veya bedenin üzerine ellerini koyduğunda evrenin şifa enerjisi için bir "iletken" veya bir "kanal" olarak rol oynar ve bu enerjinin, bedende nereye gitmesi gerektiği ile ilgili kendine ait bir zekası olduğuna inanır
Şifa çalışması sırasında şifacının ellerinden ısı geldiğini hissedebilirsiniz Bazan karıncalanma veya ekstra bir soğukluk da hissedilebilir Hafif, tatlı bir baş dönmesine benzer bir duygu da yaşanabilir Çalışma sonunda kişi kendini rahatlamış ve huzurlu hisseder Uyku uyuma, tuvalete gitme veya su içme isteği ortaya çıkabilir Keza bu tür çalışmalar sonrasında şifanın hızlanması ve arınmaya yardımcı olması için bol bol su içilmesi önerilir Şifa bir ilahi enerji akışıdır 
alıntı
|
|
|