![]() |
Kuantum Uyumlaşması : Şifa Tekniği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuantum Uyumlaşması : Şifa TekniğiMerhaba arkadaşlar, Size okuduğum kitaptan, Kuantumla İyileşmenin Sırrı, bir teknik öğretmek istiyorum ![]() bizler için çok önemli ![]() ![]() ![]() gerçekleştirilebilinmekte ![]() ![]() 1) Dokunarak KU A) Amaç: Bir amnaç belirlemelisiniz ![]() ![]() "acısız, ağrımayan, normal hareket eden bir bilek ![]() çalışan bir bilek" Bunun gibi ![]() ![]() B) Öncelikle sağ işaret parmağınızı ortağınızın, hasta olan kişi, herhangi bir yerine koyacaksınız ![]() Benim tavsiyem sırt bölgesidir ![]() ![]() Sağ işaret parmağınızla sert bir kas veya ağrıyan kası bulun ![]() ![]() ise o bölgede herhangi bir yere koyun ![]() ![]() gelmesini bekleyin ![]() ![]() Merkezlenme sanırım ![]() ![]() toplamına "NİRENGİ" diyeceğiz ![]() ![]() Parmaklarınızda erime gibi bir duygu oluşunca veya ortağınız derin bir nefes alınca veya inleyince veyahutta sarsılma olunca süreç tamamlanmış olacaktır ![]() ayakta olmasıdır ![]() 2) Uzaktan KU A) Kişinin ismini kendinize söyleyin ![]() B) Amacınızı belirleyin ![]() C) Gözlerinizi kapayın ve yine sırtına dokunuyormuş gibi imajine edin ![]() ![]() Evet arkadaşlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|