Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kuantum, tekniği, uyumlaşması, şifa

Kuantum Uyumlaşması : Şifa Tekniği

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kuantum Uyumlaşması : Şifa Tekniği

Merhaba arkadaşlar,

Size okuduğum kitaptan, Kuantumla İyileşmenin Sırrı, bir teknik öğretmek istiyorum Bu teknik
bizler için çok önemli Reikiye benziyor Ama çok daha hızlı Dokunarak veya uzaktan olarak
gerçekleştirilebilinmekte İlk olarak dokunma tekniğini anlatacağım
1) Dokunarak KU

A) Amaç:
Bir amnaç belirlemelisiniz Şimdi, Olumlu ve Kesin olmalı Mesela ağrıyan bir bilek varsa
"acısız, ağrımayan, normal hareket eden bir bilek" veya kalp ise "acısız, ağrımayan, mükemmel
çalışan bir bilek" Bunun gibi Amacınızı belirledikten sonra B) ' ye geçin

B)
Öncelikle sağ işaret parmağınızı ortağınızın, hasta olan kişi, herhangi bir yerine koyacaksınız
Benim tavsiyem sırt bölgesidir Çünkü ortağınızın sizin her hareketinizi izlemesini istemeyebilirsiniz
Sağ işaret parmağınızla sert bir kas veya ağrıyan kası bulunBu A noktasıdır Sol işaret parmağınızı
ise o bölgede herhangi bir yere koyun Bu B noktasıdır Gözlerinizi kapayın ve coşkun duygunun
gelmesini bekleyin - Coşkun duygu: Farkındalıkla hissettiğimiz o boşluk duygusuna benzer
Merkezlenme sanırım- Coşkun duygu gelince onu 10-15 saniye sürdürün A, B ve C(coşkun duygu) nin
toplamına "NİRENGİ" diyeceğiz Nirengiyi ne kadar uzun sürdürürseniz o kadar iyi olacaktır
Parmaklarınızda erime gibi bir duygu oluşunca veya ortağınız derin bir nefes alınca veya inleyince
veyahutta sarsılma olunca süreç tamamlanmış olacaktırTavsiyem dokunarak iyileştirmede ortağınızın
ayakta olmasıdır

2) Uzaktan KU

A) Kişinin ismini kendinize söyleyin

B) Amacınızı belirleyin

C) Gözlerinizi kapayın ve yine sırtına dokunuyormuş gibi imajine edinAynı nirengiyi sürdürün

Evet arkadaşlar KU bu kadar basit ve Şifa: İstek üzerine konumu da okuyabilirsinizSaygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com