Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ruhsal, şifa

Ruhsal Şifa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ruhsal Şifa

Ruhsal Şifa

--------------------------------------------------------------------------------

STEPHEN TUROFF

Stephen Turoff, İngiltere’nin doğusunda dünyaya gelmiş ve daha sonra marangozluk yapmıştır Rus bir dolap ustasının torunu olan Turoff, her zaman yoksulluk içinde geçen çocukluğundan sevgiyle bahseder O yıllardan bu yana sadece boyu uzamakla kalmamış içindeki iyileştirici yetenek de bir o kadar büyümüş ve gözle görülür tezahürler oluşturabilir hale gelmiştir Bazı geçmiş yaşamlarını çok net olarak hatırlamakta olduğunu itiraf etmektedir Daha önceki bir hayatında yaşamış olduğunu iddia ettiği ve tamamen toprak altında kaldığı için kimse tarafından bilinmeyen eski bir kilisenin onun rehberliğinde gün ışığına çıkarıldığı söylenmektedir

Stephen Turoff çağdaş bir ruhsal şifacı, öğretmen, filozof, hayırsever ve mistiktir Çeyrek yüzyıldır her renkten, her sınıftan on binlerce insanı iyileştirmektedir Londra’dan yarım saat uzakta olan Chemsford’daki Danbury Şifa Kliniğine dünyanın dört bir tarafından insanlar akın akın onu ziyaret etmek için gelmektedir Bazıları için bu yolculuk bir haç, bazıları içinse iyileşmek için son şanstır Çoğu için bu kolay kolay unutulmayacak bir deneyimdir

Gazeteciler, bilim adamları, politikacılar, doktorlar ve farklı dinlere mensup pek çok din adamı bu boğuk sesli, neşeli, kibar dev adamla ilgili olağan üstük bir durum olduğunu kabul ediyorlar Stephen Turoff şifa yaparken, hastalarının bedenlerine doğru gökyüzünden çok güzel pastel renklerde ışıklar akmaya başlamaktadır Objelerin ve insanların üzerinde kutsal küller oluşabilmektedir Bazen havlular ve kağıtlar pembeye dönmektedir Ancak en önemlisi çoğu vakada kör tekrar görmekte, sağır duymakta, hastalıklı organlar iyileşmekte ve hastalar büyük bir rahatlığa kavuşmaktadır

Şifa Seansındaki Işık Sütunları

KİŞİSEL BİR DENEYİM

Breda Vukelj

2001 yılı şubat ayında uyluk kemiğimdeki bir rahatsızlık nedeniyle Stephen Turoff ile tanıştım Onun ruhsal şifa tedavisinin bana çok faydası oldu Onun sayesinde koltuk değneklerimden kurtulup yürüyebildim Bu adam gerçekte kimdi? Ve onun psişik ya da tıbbi tedavisi neydi?

Stephen Turoff dünyanın dört bir köşesinden kliniğine onu görmeye gelen binlerce insana yardım etmeyi seçmiş olan kibar, dev bir şifacı adamdır

Stephen Turoff kendisinin hiçbir şey yapmadığını, kendisinin sadece tanrının ve 18 tane şifacı ruhun (doktorlar, cerrahlar, diğer boyutlardan şifacılar) bir aracı olduğunu söylemektedir Onlar için fiziksel beden atom altı parçacıklardan oluşan bir bütündür Bu yüzden kendisi yaptığı operasyonlarda, vücudun içinde ileride tümör ya da kan pıhtısı gibi sorun yaratabilecek olan oluşumları çıkarmaktadır Hücrelerin içersindeki atom altı enerjiyi değiştirerek çalışmakta olduğunu söylemektedir Biz sadece uzay zaman boyutunu gördüğümüz ve Turoff’un çalıştığı boyutları göremediğimiz için onun çok çabuk çalıştığını algılarız Onun şifa seansları çok uzun sürmez, hastaları ile bazen beş dakika bazen daha fazla çalışır

Turoff çalışmalarının geleneksel tıbbi tedavi yöntemlerinin bir tamamlayıcısı olduğunu ifade etmekte ve hastalarına, doktorlarının uyguladığı tedavi yöntemlerine doktorlarının gerekli gördüğü süre boyunca devam etmelerini tavsiye etmektedir

Şifa sürecinden sonra hastanın cildinde kırmızı bir nokta belirir ve bu nokta bir kaç gün içinde kaybolur Şifadan sonra çok iyi hissediliyor olmasına rağmen bir süre için dinlenmek gerektiği tavsiye edilir Hastanın isteği üzerine fiziksel dokunuş olmadan da şifa uygulanabilir

Stephen Turoff yapıda, görüntüde, seste, enerjide, tutkuda ve hem kendisini hem de kalabalığı saf sevgi ile manyetize etme gücünde oldukça güçlüdür Onun psişik bir cerrah olarak ününü duyduktan sonra onunla İngiltere’de tanıştım Onunla ilgili anlatılanları duymuş ve onun psişik operasyonları sonrasında bir arkadaşımın vücudundaki küçük lekelere tanık olmuştum Bu sebeple onunla tanışmadan önce biraz gergindim Endişelenmeme hiç gerek olmadığını daha sonra anladım Onunla tanıştığımda bir çift sıcak ve nezaket dolu göz bana sabitlenmişti

Onun iki günlük bir seminerine katılmıştım Kendisini dinlemeye gelen topluluğun önünde konuşmaya başladığında sesi değişti ve bir anda yabancı bir aksanla konuşmaya başladı “ Elimde değil” dedi “Buraya çıktığım andan itibaren bu varlık yani rehberim beni kontrol altına alıyor Onun sesi ile konuşmaya başlıyorum” Bunları söylediğinde, yüzünden inanılmaz bir masumiyet okunuyordu Bütün o inanılmaz yeteneklerine, başına gelen inanılmaz olaylara, negatiflikleri pozitif enerjiye dönüştürme gücüne rağmen sanki hala küçük bir çocuğun masumiyeti ve merakını taşıyordu “Bugün ne hakkında konuşacağımı bilmiyorum” dedi O konuşurken gözlerine bakmaktan kendimi alamıyordum Gözlerinde inanılmaz bir derinlik vardı Ve sonra ekledi; “Konferanslar vermek istemiyorum Sadece emekli olmak istiyorum Ama rehberim bana söylemeye devam ediyor İşte bu yüzden buradayım

O konuşmaya devam ederken merak uyandıracak daha pek çok şey meydana geliyordu Levitasyon sebebiyle eşyalar havada uçuyor, demateryalizasyonlar meydana geliyordu Işık parçaları ellerinden dökülüyor, çarşaflar ve havlular pembeye dönüşüyor, binlerce insan şifa buluyordu

Büyük bir tanrı sevgisi ile doğduğunu söylemektedirTanrıdan sonsuz bir sevgi olarak söz eder ve onunla iletişimde iken mutluluk dolu olduğunu söylemektedir Sürekli bu derece sevgi ile dolu olmak son derece güçlü ve iyileştiricidir

İki günlük seminer oldukça yoğun geçti Turoff’un enerjisi çok güçlüydü Verilen aralarda bile insanlar şifa için yanına geliyorlardı Bir çocuk, yaşlı bir adam O hep şifa için zaman buluyordu “Bir ülkeye gittiğimde bazen 200 kişi beni bekliyor oluyor Ama elbette ki onların hepsini göremem Hiç kimseyi geri çevirmem ve bazen 4 şifa uygulamasını aynı anda yaparım” Dedi Enerjisi o kadar güçlü ki o konuşurken bile bu büyük enerjiyi hissedebiliyorsunuz Nefes egzersizlerinde bizi yönlendirdi ve odayı dolaşarak insanlara karınlarından nefes almaları için yardımcı oldu ve bu arada onlara şifa verdi Tanrısal enerji ile kendini nasıl manyetize ettiğini de gösterirdi Bir kaya gibi dimdik durarak nefes aldı ve aurasını da aynı zamanda genişletti Bir kadın onun genişleyen aurasını görebilmiş Sanki iki değişik renkte sağda ve solda çemberler olarak algılamış Tüm odanın bu esnada ışıkla dolduğunu da gözlemlemiş

Konuşmalarında gerçek bir tutku ve adanmışlık var Bunu hissediyorsunuz Onu tanıdıktan ve ondan şifa aldıktan bir süre sonra hayatımdaki her şeyin iyi gitmesine rağmen kalbimin içindeki bir şeylerin ölmüş olması gibi bir boşluk hissettim Bu yaklaşık iki hafta sürdü Başta bir anlam veremedim Ta ki şifa yaptığım bir gün kendiliğinden anladım: Turoff’la temasım ile çok derin seviyelerdeki çok eski, negatif enerjilerimin temizlenmekte olduğunu fark ettim Onun kucaklamaları ile olumsuzluklar kırıntılarına kadar temizlenmek üzere serbest bırakılmıştı Daha sonra ise kendimi eskisinden çok daha güçlü, çok daha açık ve çok daha sevgi dolu hissetmeye başladım

Turoff’un emekli olma ve kendi şifa merkezini kurma planları suya düşmüş Önceki sene satın aldığı ve tadilat yaptırdığı evi bir gece tümüyle yanmış O ve karısı sadece üzerlerindeki kıyafetleri ile kaçarak yangından kurtulmuşlar Ertesi gün, karısının is kokan paltosu ile işe gittiğinde hala gülüyormuş Etrafındaki insanlar böyle bir durumda bile neden güldüğünü sorduklarında gökyüzüne bakarak şöyle demiş: “Bana ne yaparsan yap hiç önemli değil, ben seni hala seviyorum Hala seni çok seviyorum!”

Beyin Dalgaları Ölçülmüş

Arkadaşları en sonunda Stephen Turoff’u, o meditasyon yaparken, bilim adamlarının onun beyin dalgalarını ölçmelerine izin vermesi konusunda ikna etmişler Bizler normal bilinç halindeyken beyin dalgalarımız beta, dinlenirken alfa, derin uykuda iken teta, ölüme yakın durumlar ve komada iken ise deltadır Turoff’un beyin dalgaları ve aurası ölçüldüğünde ortaya inanılmaz bir sonuç çıkmış Uzmanlar “Bu mümkün değil!” demişler “Meditasyon yaparken beyin dalgaların delta ve auran bembeyaz, sen bedeninde değilsin” Turoff büyük bir mutlulukla “Hayır” demiş, “Bedenim benim içimde!”

Onun daha pek çok fotoğrafı çekilmiş Sıradan fotoğraf kameraları ile çekilen bu fotoğraflarda inanılmaz ışık huzmeleri şifa sırasında Turoff’u çevrelemektedir Bu fotoğraflarla ilgili şöyle demektedir gülerek “Bir keresinde rehberime bu fotoğraflara ihtiyacım olmadığını söyledim O da bana o fotoğrafların senin için olduğunu nereden çıkardın dedi” Kendi egosu ile ilgili şakasına kendisi de gülmektedir Onun önemli özelliklerinden biri aynı zamanda mizah anlayışına sahip olmasıdır Her durumda “Teşekkürler Tanrım” demektedir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com