| 
 | |||||||
|    | 
|  | Konu Araçları | 
| aromaları, çakraların, ilgili, işlevleri, yiyecekleri | 
|  | Çakraların His İşlevleri, Aromaları,Ve İlgili Yiyecekleri. |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Çakraların His İşlevleri, Aromaları,Ve İlgili Yiyecekleri.1) KÖK ÇAKRA: His işlevi: Koku alma Aromaları: Sedir,karanfil Yiyecekleri:Kırmızı et ve sebzeler 2)GÖBEK (SAKRAL) ÇAKRA: His işlevi:Tat alma Aromalar:Sandal ağacı,Ylang-Ylang Yiyecekleri:Turunçgiller 3)GÜNEŞ (SOLAR) ÇAKRA: His işlevi:Görme Aromalar:Lavanta,Bergamut Yiyecekleri:Tahıllar 4)KALP ÇAKRA: His işlevi: Dokunma Aromalar:Gül yağı Yiyecekleri:Yeşil Sebzeler 5)BOĞAZ ÇAKRA: His işlevi:İşitme Aromalar:Ada çayı, Okaliptus Yiyecekleri:Çeşitli meyveler 6)ALIN (3  GÖZ) ÇAKRA His işlevi: Duyu Dışı Algılama dahil tüm duyular Aromalar:Nane ve yasemin Yiyecekleri:Klororfillli bitkiler ve nefes 7)TAÇ ÇAKRA His işlevi: - Aromalar:Lotus ve Olibanum Yiyecekleri:Meyve suları ve Güneş Bunlar ne işimize yarayacak? Temel çakralarımıza hitap eden duyular, aromalar ve yiyecekler çakralarımızı kontrollü biçimde açıp enerji girdaplarının daha geç kirlenmesini enerji alım veriminin kolaylasmasını sağlayıp sizlere bu ölcüde yardımları dokunacaktır   Alıntı değildir  Herkese keyifli forumlar  Sevgiyle kalın   | 
|   | 
|  | 
|  |