Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
auraları, görebiliyor, musunuz

Auraları Görebiliyor Musunuz?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Auraları Görebiliyor Musunuz?

Auraları görebiliyor musunuz? görebiliyorsanız ne şekilde görüyosunuz? ilk deneyiminiz nasıl oldu?
şahsen ben görebiliyorum
ilk once örneğin kişiyi saran beyaz ışık katmanı şekline oluyo
sonra da bi 5dk falan sabit bakınca reknleri görmeye başlıyorum
ilk deneyimim: dersin başlamasına 10dk vardı sırada öylece oturmuş dalgın dalgın 1 hamur kağıttan yapılan ders kitabıma dalgın dalgın bakıyodum sonra kitap yavaş yavaş parlamaya etraf kararmaya başladı oha noluyo dedim gözüm mü sulanıyo falan neyse bakmaya devam ettim ve hoca sınıfa girdi o sırada ben kitabın kesin bir şekilde altın sarışı ışıldadığını görüyodum gözümü çevirdim hocaya baktım bi ara dedim yoksa bu kitapta gizli bi güç var da ben mi çakmadım kitaba bi daha baktım yoo böyle bayağı bildiğin sıradan ders kitabı tabi o zamanlar daha aura kelimesini bile duymamıştım of ama ne parlamıştı beah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com