![]() |
Aura Görme (Basit Teknik ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aura Görme (Basit Teknik )Robert Bruce Aura rengini görmek için kullanılan basit teknik insan aurası da dahil tüm aura çeşitleri için aynıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Işık Eğitim için loş ışık olmamalı ![]() ![]() ![]() En iyisi ışık senin arkandan ve üstünden gelsin ![]() ![]() ![]() BİRİNCİ Adım Bir kitap al ve onu mavi veya kırmızı parlak bir kaplama ile kapla ve onu masada dik yerleştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Notlar; 1- Kitap sadece renkli kağıt için bir destek ![]() ![]() ![]() 2- Mavi ve kırmızı renklerin auraları en parlak ve görülmesi en kolay olanlar ![]() 3- Rengin aurasının ton ve parlaklığı kullanılan rengin gölge ve tonuna göre değişir bu yüzden sadece parlak ana renkleri kullanın ![]() 4- Bunun için herhangi bir palak renkli cisimleri kullanabilirsiniz ![]() ![]() İKİNCİ Adım 1- Gözlerini kapat ve biraz derin nefes al ve rahatla ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Cisme cismin merkezinden değil cismin kenarından bak ![]() ![]() 3- Bu bakışını sabit tut ve gözlerini dinlendir ![]() ![]() ![]() ![]() Göz Kırpmak Gözlerini kırpman gerektiği zaman kırpabilirsin yoksa bu gözlerini yorar yakar ve sulandırır ![]() ![]() ![]() ![]() Alın Çakrasını Açma Yöntemi 1- Çok yorgun olmanın nasıl bir şey olduğunu hatırla ![]() ![]() 2- Yorgun gözlerini açmaya çalışmak 3 ![]() ![]() Bu nasıl çalışır: a- Zihinsel açma işi senin bedensel bilincini 3 ![]() ![]() b- Senin bedensel bilincin bedeninin bir bölümüne odaklanınca ve sen düşünce ile bu bölgeyi uyarınca bu bölgendeki enerjin kuvvetli bir şekilde harekete artacak ![]() c- Zihinsel olarak açma işlemi yeteri kadar uygulandıktan sonra 3 ![]() ![]() d- Bu zihinsel açma işini dinlenmişken ve bir nesneye belli bir bakış açısından bakarken uygularsan aurayı görebilirsin ![]() ![]() Renkli kitaba geri dönelim: Durgun ve rahat odağınla kırmızı veya mavi kaplı kitaba bakarken üste anlatılan zihinsel işlemi uygula ![]() ![]() ![]() İpucu: 1- Alın çakrasını tırnağınla hafifçe eşele ![]() ![]() 2- Göz kapaklarını kaldıran zihni komutu iptal et ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Bunu tekrar tekrar yap ![]() ![]() 4- Zihinsel açma işine devam edersen, 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Tüm bu enerji uyarım çalışmalarının bölgesel beden bilincine bağlı olduğunu -özellikle de derideki bölgesel yüzeye- hatırla ![]() ![]() İlk Auran: Rahat bir bakış ile objenin kenarından onu biraz geçecek şekilde baktığında bir süre sonra (birkaç saniye ila birkaç dakika içinde-ilk başlarda) kitabın etrafında silik bir parlama göreceksin ![]() ![]() ![]() Biraz sonra kitap mavi ise parlak sarı aura veya kitap kırmızı ise parlak yeşil aurayı göreceksin ![]() Auraya direk bakarsan kaybolur ona cismin kenarından ve biraz üzerinden bakmalısın ![]() ![]() ÜÇÜNCÜ Adım: 1- İlk adımları tamamladıktan sonra birkaç tane kitap al ve onların her birini farklı ana renklerle kapla ![]() 2- Daha parlak renk #8211; daha parlak aura- ve görmesi daha kolay ![]() 3- Bu renkli kitaplar üzerinde çalış ve gördüğün rengi not et ![]() 4- Aynı anda 2 farklı kitabı incele böylece birbirlerinin aura renklerini nasıl etkilediklerini gözlemle ![]() DÖRDÜNCÜ Adım 1- Bir saksı çiçeği veya taze çiçek al ve onların aurasını görmeye çalış ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Canlı auralar daha incedir bu yüzden görülmesi daha zordur ![]() BEŞİNCİ Adım: 1- Bir ağacın aurasını gözlemle ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Bir ağacın aurası, ağacın büyüklüğüne ve ne kadar güçlü olduğuna bağlı olarak devasa büyüklükte olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ALTINCI Adım: Herhangi bir hayvanın aurasını o dinlenirken görmeye çalış ![]() ![]() Hayvan auralarına bakarak onlardaki hastalık gözlemlenebilir ![]() YEDİNCİ Adım: Kendi auranı gözlemle ![]() ![]() ![]() SEKİZİNCİ Adım: Bir insanın aurasını görmek: Kişinin boynu açık olsun ![]() ![]() ![]() Sonra bakışını kişinin başına doğru kaydır ![]() ![]() ![]() ![]() İpucu: Bir insanın aurasının parlaklığı ne yaptığına ve nasıl hissetiğine bağlı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|