08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Nazar Nedir? Nasıl Oluşur? Nasıl Etki Eder?
- Nazar aldım galiba
- Bana nazar değdi
- Nazara geldim
Bu ifadeleri hep duyuyor yada kullanıyoruz Acaba hangisi doğru?
Alıyor muyuz? Değiyor mu? Geliyor mu?Doğru cevap alıyoruz Farketmiyoruz belki ama hemde isteyerek alıyoruz
Nazar ve Nazar alma olaylarına baktığımızda yada anladığımızı sandığımızda yanılmış olma ihtimalimiz var Nasıl mı?
Nazar Nasıl doğuyor?
Doğan bir şey yok Olağan bir şey var İnsan vücudu düşünce,duygu yanında enerjide üretir
İstisnasız her canlı enerji üretir ve kullanır Olaya bakalım
Beyin düşünce , sorgulama , kontrol ve benzeri görevler dışında vücudumuzun çeşitli birimlerince üretilen enerjileride toplayarak evrene verir Buraya döneceğiz En değişken enerji sinir sisteminde üretilen enerjidir Evrensel enerji sinir sistemimizde ; yaşanan olaylara , altyapımızdaki verilere göre başlıca üç çeşit enerjiye dönüşür
- Çok seviyorum , mutluyum,çocuklar gibi heyecanlıyım
Buradaki ifadeler ve benzerlerinde sinir sistemi tedavi gücüde olan çok açık mavi renkli ve çok hareketli (her yöne hızla dağılan) enerji üretir Bu enerji vücudun tüm
birimleri için büyük tedavi güçlerine sahiptir Bu enerjinin tamamı kontrol edilemez
Ancak kontol edilebildiği müddetçe insan son derece zor yorulur,çok az uyku ihtiyacı duyar,yeme ihtiyacıda azalır Olumlu yönde örneğin tüyleriniz herhangi bir nedenle
diken diken oluyorsa,gülmek için neden arıyorsanız,gülerek kendi kendinize şarkı söylüyorsanız (ve diğerleri) çok açık mavi enerjinizdesiniz Tadını çıkarın
Ayrıca bu enerji çevrenizdekiler tarafındanda emilebilir İstedikleri takdirde
- Biraz moralim bozuk,hüzünlüyüm,kendimi boşlukta hissediyorum
Buradaki ifadeler ve benzerlerinde sinir sistemi yavaşlık ve anlama güçlüğüne etki eden hafif gri,açık sarı tonlarda içeren renkte bütün vücudu ağırlaştıran ve kaplayan bir enerji üretir Zor oluşur ve zor kalkar Son derece yavaş hareket eder Topluca hareket eder,dağınık değildir (bir sis tabakası gibi)
Bu enerji tabakası altında anlama güçlüğü,anlatma güçlüğü,çabuk bıkma,ağlama hissi,negatif duygusallık hakimdir Vücud ağırlaştığından kolay ama sağlıksız uyur,hemen yorulur,acıkır,kaşıntı olur,vücudunda daha önce geçirdiği bir rahatsızlık varsa (tansiyon,şeker,panik atak) tetiklenme ihtimali yükselir Vücuda sağlık açısından hafif zararları vardır Yakındaki kişiler tarafından emilebilir Zor yokolduğu için etkisi bir kaç gün sürer
- Nefret ediyorum,damarıma basma sinirliyim zaten,bir patlarsam çok kötü olacak
Buradaki ifadeler ve benzerlerinde sinir sistemi zararlı temeli gri renkli ama üzerinde sarı ve kırmızının açık tonlarında parlak renkte yoğunlaşmaların olduğu şiddetli,hızla hareket eden bir enerji üretir Vücudun en ücra köşelerine kadar yayılır ve etkiler Titreme yapar,kalp atışını artırır,tüm vücut alarmdadır,her noktanın çalışma düzenini değiştirebilir,kontrol merkezlerinin yerini alır Yani kontrolsüzsünüzdür Tamamen vücudunuzdadır,dışarı çıkmaz Başkaları tarafından emilemez Ancak tepkileriniz nedeniyle,karşınızdaki kişinin sinir sisteminde aynı türde enerji üretimine neden olabilir Yüzdesi düşük olsada Çabuk yokolur,ancak kısa sürelide olsa vücudun tahmin edilemeyen bölgelerinde hasarlar bırakır Düzeni bozar,vücut eski düzenine dönebilmek için çok uğraşır ve zaman kaybeder Sık sık bu enerjinin üretilmesi kalıcı ve düzeltilmesi zor rahatsızlıklara kolay zemin hazırlar
Bu üç enerjiden 2 bahsettiğimiz enerjiyi emdiğimizde vücudumuz kabul ediyorsa ve şartlarda biraz uygunsa bizi etkiliyor ve bizde o sis bulutunun içinde yer alıyouz Nazarı alıyoruz Ağırlaşıyoruz Bu öyleki bir kaç gün önce o enerji bulutunu oluşturmuş bir kişiden alıp,o kalıba girebiliriz Karşıdaki kişi o durumdan çıkmış bile olabilir Bizdeki yansımalarıda bizim altyapımıza ve geçirdiğimiz hastalıklara paralel farklılıklar gösterecektir
Nazarı nasıl bilmeden kabul edip alıyoruz Bir kere sevmediğimiz bir kişiye ait olan enerjileri almayız (ondan gelen herşey ne ise otomatik red olması nedeniyle) Bu nedenle sevdiğimiz,sempati duyduğumuz kişilerce üretilmiş enerji bulutlarını o kişilerin yaşamımızdaki kabul derecesine göre alırız Bu enerjinin oluşturandan çıkış yeride ,bizim emdiğimiz bölgede gözlerin arka kısmındaki beynimizin en üst kısmıdır Gözlemlenebilecek enerjiler buradan çıkar yada emilir
Bu nedenle en çok nazar alışı eşler arasında , çok yakın aile arasında daha kolay ve çabuk işler Nazar dediğimiz enerji alışı olağan olduğundan fiziki etkilerinin dışında
Bir art niyet taşımaz Büyü değildir
|
|
|