![]() |
Kısır Döngü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısır Döngübenim sorunum bir kısır döngü içinde olmak sürekli bir durağanlık içinde bir işim olacakken olmuyor sürekli bu devam ediyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısır Döngü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısır DöngüBir reçete sunma gayreti içinde olmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " bir türlü işlerim rast girmiyor " ( Bilinçaltı : ne yaparsam yapayım = boşuna ) " olumlu düşünüyorum yine aynı " ( Bilinçaltı : olumlu düşünmek = aynı sonuç ) " işim olacakken olmuyor " ( Bilinçaltı : iş = zaten olmayacak ) " sürekli bir durağanlık " (Bilinçaltı : yaşam = durağanlık ) " bu durum beni umutsuzluğa sürükledi " ( Bilinçaltı : umutsuzluk = olması gereken) " maddi manevi bir sıkıntı içine düştüm " ( realitede gerçek durum ) Tüm yaklaşımlar,metodlar,olumlamalar,enerjilerin devreye girebilmesi için "bilinçaltı" engeli aşılmalıdır ![]() ![]() bilinçaltı için yanlış,doğru - zengin,yoksul - hastalık,sağlık - iyilik,kötülük - sevgi,acı vb tüm ayrımlar/tercihler anlamsızdır ![]() ![]() ![]() Tüm teknikler bilinçaltına hükmemizden sonra başlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinçaltını kontrol edemeyen (orada patron olamayan) astralede çıkamaz,sigarayıda bırakamaz vb ![]() Ben bir bakış açısı sunmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada hoşgeldin ![]() ![]() Selamlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısır Döngü |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısır DöngüReborn Nickli Üyeden Alıntı Bir reçete sunma gayreti içinde olmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " bir türlü işlerim rast girmiyor " ( Bilinçaltı : ne yaparsam yapayım = boşuna ) " olumlu düşünüyorum yine aynı " ( Bilinçaltı : olumlu düşünmek = aynı sonuç ) " işim olacakken olmuyor " ( Bilinçaltı : iş = zaten olmayacak ) " sürekli bir durağanlık " (Bilinçaltı : yaşam = durağanlık ) " bu durum beni umutsuzluğa sürükledi " ( Bilinçaltı : umutsuzluk = olması gereken) " maddi manevi bir sıkıntı içine düştüm " ( realitede gerçek durum ) Tüm yaklaşımlar,metodlar,olumlamalar,enerjilerin devreye girebilmesi için "bilinçaltı" engeli aşılmalıdır ![]() ![]() bilinçaltı için yanlış,doğru - zengin,yoksul - hastalık,sağlık - iyilik,kötülük - sevgi,acı vb tüm ayrımlar/tercihler anlamsızdır ![]() ![]() ![]() Tüm teknikler bilinçaltına hükmemizden sonra başlar ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinçaltını kontrol edemeyen (orada patron olamayan) astralede çıkamaz,sigarayıda bırakamaz vb ![]() Ben bir bakış açısı sunmaya çalıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Bu arada hoşgeldin ![]() ![]() Selamlar ![]() Söyledikleriniz çok dogru yalnız yazınızı okurken aklıma bir şey takıldı izin verirseniz sormak istiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinç altının patronu olunabilinir mi sahip oldugumuz bu alanı bu güçü özgür irademizle kullanabilir miyiz? Patron- işçi ilişkisi midir kontrol etmek demek? Saygılar ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Kısır Döngü |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kısır Döngü" Bilinç altının patronu olunabilinir mi sahip oldugumuz bu alanı bu güçü özgür irademizle kullanabilir miyiz? Patron- işçi ilişkisi midir kontrol etmek demek? " Bilinçaltının patronu olalım derken kontrolün bizde olması kastıdır ![]() ![]() ![]() ![]() Bilinçaltımıza emir verebiliriz,uygulayacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu emir vermeyi " özgür irademizle" tanımı tam kastetmiyor diye düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Bunun gibi ![]() Selamlar ![]() |
![]() |
![]() |
|