08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Meditasyon Yaparken Yaşadıklarım. Lütfen Okuyun Ve Bilen Kişiler Yorum Yazsın
Arkadaşlar uzun zamandır bu sitedeyim , başlarda bodoslama daldım astral denemelerine falan sonra olmadı diye bıraktım , uzun zaman sonra yeni kişiler için güç klavuzu gibi bir şey vardı onu okudum ve meditasyon yapmaya karar verdim , ciddi anlamda ilk meditasyonumu demin denedim, yaptım ve bir şeyler oldu korktum bozdum meditasyonu ve size anlatmaya geldim
Öncelikle meditasyonu yatarak ( evde dikkat çekmek istemedim) yapıyordum ve '' astral mp3''leri konusundaki '' meditasyon '' mp3 ünü indirdim onu dinliyordum meditasyon yaparken
Mp3 başlattım , nefesimi izlemeye başladım Kafama sürekli düşünceler geliyordu , yazıldığı gibi '' izledim '' onları Bir süre sonra kafamdaki düşünceler yerini sadece korkulu düşüncelere ve resimlere bıraktı Bu korkular başladıktan sonra , hafif hafif karıncalanma gibi bir şeyler oldu Sonra böyle '' astraldaki çıkış '' gibi bir şeyler hissettim hatta gözümün önünde hayal gibiydi , yatıyordum ve içimden transparan ( ruh gibi bir şey ) başka bir ben çıkıyordum , sonra görüntü yavaş yavaş karardı ve sonunda bitti Daha sonra böyle dudaklarımda bir şeyler hissettim ve takiben kafam hariç tüm vücudum böyle toprağa gömülmüş gibi hissettim Bacaklarımı hissetmiyordum Sonra sol bacağımın sol tarafları acımaya başladı , böyle bir şey ısırıyor gibiydi ama sonradan acı büyüdü resmen bir şey dişliyor gibiydi ben de sonra korktum - daha doğrusu noluyor ya ? gibi bir tepki verdim - ve kalktım buraya geldim
Bunlar neydi şimdi ben bilmiyorum , bilenlerden yardım istiyorum
Teşekkürler
|
|
|