![]() |
A'dan Z'ye Davet Ritüeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() A'dan Z'ye Davet RitüeliBir hafta oruç tutunuz!vejeteryan olmak en ideal yöntem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8 güne gelindiğinde "ritüel için elinizde kara ayna alıp,odanızdan içeriye girmek için sağ adımla başlayıp odanın ortasına kadar yürünüz ![]() ![]() ![]() Odanın merkezine gelindiğinde "yönünüz doğuya dönük halde elinizdeki kara aynayı 3adım doğuya doğru yürüyerek "alt bilinç varlıkları çağırmak için aynanın arkasına "hudam-ifrit,cin vb neye niyet ediyorsanız o varlığın adını yazınız ![]() ![]() Aynayı yere konuz ve 3 adım sırtınızı dönmeden geri geri geliniz ![]() ![]() ![]() Sonra tebeşirle bir'birinin kuyruğunu ıssıran iki yılanı daire haline dönüşetürecek şekilde çiziniz ![]() ![]() Çiziminiz bitikten sonra 7 ayetel kürsi okuyunuz,her okumada ayetel kürsünün nefesi içe çekilir ![]() ![]() ![]() DİKKAT!>daire çizimin başında ve ritüelin sonuna dek dairenin içinde kalınız,yoksa başınıza iş alırsınız ![]() ![]() ![]() RİTÜEL davet işlemi için artık hazırsınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kutsama işareti jüpiter parmağı ve uranüs parmağı bitişik bir halde aynaya karşı ruhsal sağaltım yaparak kutsama yapınız ![]() ![]() ![]() ![]() İşaret parmağınız ruhsal gücünüzü yükseltirken,orta parmak uranüs te gücü dengeleyecektir ![]() ![]() ![]() Kutsama bittiğinde sırtınızı aynaya çevirin ![]() ![]() Sırtınız aynaya dönükken vahşi bir yaratığın elinde ip olduğunu,bu ipin ucu aklınıza bağlanmış halde, diyer ucuda vahşi olan varlığın elinde olsun ![]() ![]() Anlatıklarım size saçma gelebilir,velakin neye işaret etiğimi anca "okült tecrübeye sahip olanlar neye işaret ettiğimi anlayacaklardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizin burda yapacağınız şey,varlığa yoğunlaşıp aklınıza bağladığı ipi çözmek ![]() İp çözülür çözülmez akıl eşiğini aşşacağınızı göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Akıl eşiğini aştıktan sonra siz başka boyut ve düşünce olacaksınız ![]() Artık boyuta geçiş yapmış bulunmaktasınız,bundan sonra aynanın arkasına yazılı adı davt edip bir süre içerisinde size görünecektir ![]() ![]() ![]() ritüelin başından sonuna dek> defne yaprağı çiğneyiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|