![]() |
Meditasyonun Yararları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meditasyonun YararlarıDüzenli olarak meditasyon yapmanın bir çok faydası vardır ![]() ![]() ![]() Düzenli olarak meditasyon yapan insanlar stresten korunurlar ![]() ![]() Meditasyon ruhsal gücü arttırır ![]() Yeteneklerimizi daha verimli kullanamızı sağlar ![]() Düzenli meditasyon kişinin farkındalığını arttırır, kafasındaki sorulara zorlanmadan cevap bulmasını sağlar ![]() Düzenli meditasyon yüksek benlikle bağlantı kurulmasını sağlar ![]() Meditasyon ile kendi iç dünyasıyla bağlantı kuran insan kendini tanır ve sorunlarının kaynağını kendi iç dünyasında bularak çözümler ![]() Meditasyon çok dinlendirici bir disiplindir ![]() ![]() Meditasyon kişinin hayat amacını, yolunu ve karşısına çıkan sorunların anlamlarını keşfetmesini sağlar ![]() Meditasyon kin,nefret,öfke gibi zararlı duygulardan kurtulmaya yardım eder ![]() Meditasyon bir çok amaç için yapılabilir ![]() ![]() Meditasyonun bir çok faydası vardır, bunların hepsini sıralamak zordur ancak yaşamımızda genel olarak bir uyum ve denge getirmesi belki de en önemli faydalarından biridir ![]() Berna Özcan Demir |
![]() |
![]() |
![]() |
Meditasyonun Yararları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meditasyonun YararlarıMeditasyonun faydaları saymakla bitmez doğru ![]() ![]() ![]() ![]() Ama hayır bu bir zaman meselesidir zamanını ayırmalısın kendine Durup da sormalısın, hayatım 20dk lık boş boş oturmayı hak ediyor mu diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bana biri kalkıp dese ki bu adam her gün meditasyon yapıyor ama herşeye çok çabuk parlıyor ![]() ![]() ![]() Zor mudur peki meditasyon? kesinlikle hayır, ancak senelerce hiç durmadan çalışan bir beyine bir anda dur alfa ya geç derseniz bunu başaramaz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|