![]() |
Mantıklı Bir Açıklama... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantıklı Bir Açıklama...nasıl başlasam yada nerden başlasam bilemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantıklı Bir Açıklama...İlk olarak 2 yönden sevinmen gerekir 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantıklı Bir Açıklama...Frekans dostum çok heyecanlı bir hayatın var ![]() Bu hayat bende olsaydı ben de onunla dalga geçerdim ve onun kurallarının dışına çıkar, var olduğunu bildiği herşeyi yok sayar ve kendimi evrenin çalışma prensibine verirdim ![]() ![]() ![]() Umarım yararlı olmuştur ![]() Ha ama yok ben tersliklerden kurtulmak istiyorum düzgün hayat istiyorum dersen ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Ben müslüman değilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantıklı Bir Açıklama...Ben bu konuda insanoğlunu sorumlu tutarım Çünkü insan istediği o şeyi bazen gerçekten doğru şekilde isteyemeyebiliyor ![]() Senin hatan ise kendini başarıya nihayi şartlaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kısacası arkadaşım, kuantum olumlama kavramını derinlemesine bir araştır, bu hayatta öncelikli olarak mutlu olmayı iste onun çalışmalarını yap, sonra ise boyunla ilgili bereketinle ilgili isteklerinle alakalı çalışmalara devam et ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|