|  | Bağ Kesme Ve Affetme Calışması.. |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Bağ Kesme Ve Affetme Calışması..Merhaba Arkadaşlar   kendini affetme ve başka birisini affetmek için yapılabilicek bir meditasyon buldum ve sizinle paylaşmak istedim   bu arada bende düzenli bir şekilde uygulamayı düşünüyorum   "               seninle paylaştığımız tüm vakitlerde(an da) bilerek yada bilmeyerek sebep olduğum tüm sıkıntılardan, yaptığım tüm yanlışlardan ve yansıttığım tüm olumsuz duygu ve düşüncelerden dolayı senden özür diliyorum  Lütfen bunu kabul et ve beni sevgi ile bağışla  Bende seni sevgi ile bağışlıyorum   Şu andan itibaren seni kendimden, kendimi senden özgür bırakıyorum   İkimizin yolunun da Allah’ın sevgisi ile şifalanmasını ve nuru ile aydınlanmasını diliyorum  Bana öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkür ediyorum" ~ Affetme Meditasyonu *Kendini affetme Gözleriniz kapalı kendi görüntünüzü gözünüzün önüne getirin  Ona bakarak yüksek sesle aşağıdaki cümleleri tekrarlayın: Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum   Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım   Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum   Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor   Ben kendimi onaylıyorum   Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum   Yaşadığım her şey benim kendi seçimim   Verdiğim her karar benim kendi seçimim   Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum   Ben kendimi onaylıyorum   Ben kendimi affediyorum   Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum   Hayatı seviyorum   Yaşamayı seviyorum   Kalbinizden çıkaracağınız pembe sevgi ışığını kendi kalbinize yollayın  Işıklar gittikçe yüzünüzdeki değişimleri takip edebilirsiniz   *Ba$kasini Affetme Gözlerinizi kapatıp affetmeye karar verdiğiniz ve affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü gözünüzün önüne getirin  Ona bakarak yüksek sesle aşağıdaki cümleleri tekrarlayın   Ben seni affetmeye niyet ettim   Ben seni şu anda affetmeyi kabul ediyorum   Seninle yaşadığım her şeyin benim yüce hayrıma olduğunu kabul ediyorum   Bu dünyada oyun arkadaşım olduğunu kabul ediyorum   Senin varlığına şükrediyorum   Bu yolda sevgiyle seni serbest bırakıyorum   Seni affediyorum   Kendimi affediyorum   Kalbinizden çıkartacağınız pembe ışığı o kişinin kalbine yollayın ve o kişinin yüzünde oluşacak değişimleri gözlemleyin  Bu meditasyon değişim dönüşüm meditasyonudur  Affetmeye niyet ettiğimiz kişiyi tamamen affedene kadar her gün devam edilmelidir  ALINTIDIR  | 
|   | 
|  | 
|  |