Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arzusu, çalışma, gelmiyor

Çalışma Arzusu Gelmiyor

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çalışma Arzusu Gelmiyor

Konuyu yanlış yere açtıysam bağışlayın

Aslında şuan ailem beni ders çalışıyor zannediyor fakat ben buradayımAbilerim kardeşlerim sorunum şu ki hiç ders çalışma istegim gelmiyorŞuanda 2dönemdeyiz ben 1dönemdeyken içtenlikle çalışıyordum fakat 2dönem oldu kitabı açıyorum fakat hiç çalışma istegim gelmiyor daralıyorumAklım daima bilgisayardaki oyunumda sanırım o oyun beni kendine bağladı şuanda aklım oyunda rüyalarımda hep sanal ortaydım ellerimi göremiyorum ayaklarımı göremiyorum sadece bilgisayarda gördügümü rüyamda görüyorumBu olay beni iyice sıkmaya başladı daralıyorum sınıfta fizik dersi işliyoruz düşünüyorum ben bunu hayatımda nerede kullanacagım ben makina üretmek istemiyorum ki kullanmak istiyorum peki neden bu dersi görüyorum kimya, tarih hepsinden azar azar öğrensek ne olacak sanki biyolojide amipleri inciliyoruz ben napıyım amipi ben bir şey üretmek istemiyorum kullanmak istiyorum bilgisayar üretmek istemiyorum kullanmak istiyorum ilerde düşündüğüm meslekle alakası olmayan derslere çalıştıkça sinirlenmeye başlıyorum 1dönemde böyle düşünmüyordum fakat şuan sıkılıyorum daralıyorum bir şeyler yapmak istiyorum Bana bir öneride bulunun yorum yapın bu duruma iyi bir şey mi kötü bir şey mi

NOT:Farkındalığın hepsini okudum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com