Çalışma Arzusu Gelmiyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çalışma Arzusu GelmiyorKonuyu yanlış yere açtıysam bağışlayın ![]() Aslında şuan ailem beni ders çalışıyor zannediyor fakat ben buradayım Abilerim kardeşlerim sorunum şu ki hiç ders çalışma istegim gelmiyor Şuanda 2 dönemdeyiz ben 1 dönemdeyken içtenlikle çalışıyordum fakat 2 dönem oldu kitabı açıyorum fakat hiç çalışma istegim gelmiyor daralıyorum Aklım daima bilgisayardaki oyunumda sanırım o oyun beni kendine bağladı şuanda aklım oyunda rüyalarımda hep sanal ortaydım ellerimi göremiyorum ayaklarımı göremiyorum sadece bilgisayarda gördügümü rüyamda görüyorum Bu olay beni iyice sıkmaya başladı daralıyorum sınıfta fizik dersi işliyoruz düşünüyorum ben bunu hayatımda nerede kullanacagım ben makina üretmek istemiyorum ki kullanmak istiyorum peki neden bu dersi görüyorum kimya, tarih hepsinden azar azar öğrensek ne olacak sanki biyolojide amipleri inciliyoruz ben napıyım amipi ben bir şey üretmek istemiyorum kullanmak istiyorum bilgisayar üretmek istemiyorum kullanmak istiyorum ilerde düşündüğüm meslekle alakası olmayan derslere çalıştıkça sinirlenmeye başlıyorum 1 dönemde böyle düşünmüyordum fakat şuan sıkılıyorum daralıyorum bir şeyler yapmak istiyorum Bana bir öneride bulunun yorum yapın bu duruma iyi bir şey mi kötü bir şey mi![]() NOT:Farkındalığın hepsini okudum ![]() |
|
|
|