![]() |
Dengesizlik Mi Ney ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dengesizlik Mi Ney ?Merabalar öncelikle burada sizinle bir sorunumu paylaşıcam umarım çözüm yolu getirebiliriz beraberce Bazen içim kararıyor böyle herşeyden soğuyorum kendi kabuğuma cekiliyorum yanıma yaklaşan herkese sinirlenip herşeye sinirleniyorum tersliyorum cok soğuk kanlı konusup cok soğuk bakıyorum fakat bi nedeni yok bi nedenini bulamıyorum bulabilsem sorunu kendim halledicem yani hiç bişey yokken ortalıkta ben aniden bu psikolojiye bürünüyorum ve buda benim şuanda içinde bulunduğum ilişkimi büyük ölçüde zedeliyor hep somurtuyorum fakat mesela bugün aynı olay yaşandı ve Sevgilim ile tartışmama sebep oldu herneyse ki birden ortaya cıkıp tekrar eski halime dönüyorum bugün 3-4 ders bu tavrı aldım ve son ders hiç bişey olmamış gibi kahkahalar atarak geriye döndüm artık gülebiliyordum ve enerji mutluluk doluydum dengesizlik yani bi nevi buda hem beni hemde içinde bulunduğum ve beraber olduğumu insanı büyük ölçüde etkiliyor malesef ki yani bunun bir kaç kez tekrarında ilişkim ucuruma sürüklenicek Sizce bunun nedeni nedir hertürlü eleştiriye tavsiyeye acığım yardımlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim Spatyom Ailesi ![]() Sağlıcakla kalın ![]() |
![]() |
![]() |
|