Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, bekliyorum, psikolojiktir, sizinde, yorumlarınızı

Aşk Psikolojiktir.. Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum.

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Psikolojiktir.. Sizinde Yorumlarınızı Bekliyorum.

Arkadaşlar bu benim görüşüm tabii ama bence AŞK denilen şey psikolojiktir Birini görürsün senin zevkine uygundur hoşlanırsın bu tamam Ama birine aşık olmak tamamen psikolojiktir Kendini '' Ben aşık olmayacağım '' diye koşullandırırsan olmazsın Bu senin elindedir bence Tabi bunu kimse yapmıyor Neden ? Çünkü herkes aşık herkes aşkından ölüyor E tabii sürü psikolojisi derler buna onların hepsi aşıksa sende olacaksın demektir Ama her aşkın sonunda acı vardır insan bunu bile bile yapar kendine Çünkü insanların her ne kadar farketmese de bazen acı çekmeye , ağlamaya ihtiyacı vardır Bu ihtiyacını da genelde aşık olarak karşılar insanlar Eğer kendinizi '' aşk diye birşey yok insanların uydurması bu ben aşık olmayacağım '' diye koşullandırırsanız aşık olmazsınız yani bu tamamen insanın kendi elinde olan birşey Tabi yanlış anlaşılmasın aşka düşman değilim aşk olmadan hayatın da tadı çıkmaz Yani demek istediğim insanın aşık olup olmaması kendi elindedir ve çoğu zaman aşk sandığımız şey aşk değildir İnsanlar psikolojisine aşkı aşılamayı başaramaz bazen sadece öyle olduğunu zannedip kendini kandırır Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir sizin de yorum ve görüşlerinizi bekliyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com