Beni Gerçekten Seviyorsan |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beni Gerçekten Seviyorsan(Konya Notları 11 09 2009)----------------------------------------- Bu sözü dün İstanbul'daki bir arkadaşımla telefonda konuşurken,arkadaşım benden bir ricasından önceki cümle olarak kullandı ![]() Neden sonra gün içinde aklıma takıldı kaldı bu cümle başlangıcı "Beni gerçekten seviyorsan" demesi beni gerdi ve itici geldi Bu bir kanıtlama isteğiydi benden Onu seviyorsam yapmam gereken şey,daha sonraki cümlesindeki isteğiydi Ben onu sevdiğimi onu isteği yaparak kanıtlamalıydım![]() Garip geldi Sevmek ve sevilmek kanıtlanmalı mıydı?Aynı soru "beni/bizi gerçekten düşünüyorsan" kalıplı cümleleride kapsar ![]() Oysa sevmek üzerine okuduğum pek çok yazıda sevginin koşulsuz,beklentisiz,birşeylerin yapılması/inanılması karşılığında olmaması gerektiğini okumuştum ![]() Sevmek şu anda çok önemli Yaşarken,yanındayden,seni düşünüp aradığında,yazdığında,içten bir selam verdiğinde önemlidir Şu anda o sevgiyi hissedebilmeli insan sadece yanında olmasından dolayı,sadece telefonun/klavyenin öbür tarafında olması gibi Varlığıyla sevgi oluşturmalı Bir beklenti olmadan![]() Ken Keyes'in dediği gibi "Kendimizi ve karşımızdaki kişiyi koşulsuz seversek,bilicimiz bir üst seviyeye çıkar "Yani "LEVEL UP" ------------------------------------------------------------------------------ Not: Bu arada dostlar,Konya'da dünden beri deprem üstüne deprem oluyor İki gün öncede İstanbul'da İkitelli'de sel felaketini yaşamıştım Buradada ciddi olarak hissettiğim 3 deprem oldu![]() bir parapsikoloji formunda olduğuma göre,nedir bu yaşadıklarımın izahı |
|
|
|