![]() |
Beni Gerçekten Seviyorsan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beni Gerçekten Seviyorsan(Konya Notları 11 ![]() ![]() ----------------------------------------- Bu sözü dün İstanbul'daki bir arkadaşımla telefonda konuşurken,arkadaşım benden bir ricasından önceki cümle olarak kullandı ![]() Neden sonra gün içinde aklıma takıldı kaldı bu cümle başlangıcı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Garip geldi ![]() Aynı soru "beni/bizi gerçekten düşünüyorsan" kalıplı cümleleride kapsar ![]() Oysa sevmek üzerine okuduğum pek çok yazıda sevginin koşulsuz,beklentisiz,birşeylerin yapılması/inanılması karşılığında olmaması gerektiğini okumuştum ![]() Sevmek şu anda çok önemli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ken Keyes'in dediği gibi "Kendimizi ve karşımızdaki kişiyi koşulsuz seversek,bilicimiz bir üst seviyeye çıkar ![]() Yani "LEVEL UP" ------------------------------------------------------------------------------ Not: Bu arada dostlar,Konya'da dünden beri deprem üstüne deprem oluyor ![]() ![]() ![]() bir parapsikoloji formunda olduğuma göre,nedir bu yaşadıklarımın izahı |
![]() |
![]() |
|