Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçekten, seviyorsan

Beni Gerçekten Seviyorsan

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beni Gerçekten Seviyorsan

(Konya Notları 11092009)

-----------------------------------------

Bu sözü dün İstanbul'daki bir arkadaşımla telefonda konuşurken,arkadaşım benden bir ricasından önceki cümle olarak kullandı

Neden sonra gün içinde aklıma takıldı kaldı bu cümle başlangıcı"Beni gerçekten seviyorsan" demesi beni gerdi ve itici geldiBu bir kanıtlama isteğiydi bendenOnu seviyorsam yapmam gereken şey,daha sonraki cümlesindeki isteğiydiBen onu sevdiğimi onu isteği yaparak kanıtlamalıydım

Garip geldiSevmek ve sevilmek kanıtlanmalı mıydı?

Aynı soru "beni/bizi gerçekten düşünüyorsan" kalıplı cümleleride kapsar

Oysa sevmek üzerine okuduğum pek çok yazıda sevginin koşulsuz,beklentisiz,birşeylerin yapılması/inanılması karşılığında olmaması gerektiğini okumuştum

Sevmek şu anda çok önemliYaşarken,yanındayden,seni düşünüp aradığında,yazdığında,içten bir selam verdiğinde önemlidirŞu anda o sevgiyi hissedebilmeli insan sadece yanında olmasından dolayı,sadece telefonun/klavyenin öbür tarafında olması gibiVarlığıyla sevgi oluşturmalıBir beklenti olmadan

Ken Keyes'in dediği gibi

"Kendimizi ve karşımızdaki kişiyi koşulsuz seversek,bilicimiz bir üst seviyeye çıkar"

Yani "LEVEL UP"

------------------------------------------------------------------------------

Not: Bu arada dostlar,Konya'da dünden beri deprem üstüne deprem oluyorİki gün öncede İstanbul'da İkitelli'de sel felaketini yaşamıştımBuradada ciddi olarak hissettiğim 3 deprem oldu

bir parapsikoloji formunda olduğuma göre,nedir bu yaşadıklarımın izahı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com