![]() |
Feminist Kadınlar |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Feminist KadınlarDünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanimefendi kürsüye gelmis 'Geçen yilin kararlarini aynen uyguladim ![]() -'Bundan sonra temiz çamasir istersen kendi çamasirini kendin yika ![]() ![]() ![]() ![]() Ilk gün birsey görmedim ![]() Ikinci gün birsey görmedim ![]() Üçüncü gün bir baktim, makinenin basinda sadece kendi çamasirlarini degil, benimkileri de yikiyor ![]() Alman Delegesi söz almis ![]() Ben de kararimiz geregince kocama: - 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulasigini kendin yika' dedim ![]() ![]() Birinci gün birsey görmedim ![]() Ikinci gün birsey görmedim ![]() Üçüncü gün baktim, makinenin basinda sadece kendininkileri degil, benim bulasiklarimi da yikiyor ![]() Üçüncü konusmaci bizden, feminist kardesimiz; 'Türkiye'ye döner dönmez kararimiz geregince kocamla konustum ![]() -'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pisirmen gerekecek ![]() Iste mutfak orada ![]() ![]() 'Birinci gün birsey görmedim ![]() Ikinci gün birsey görmedim ![]() biraz açilir gibi oldu, hafiften görmeye basladim ![]() ![]() ![]() Kadına şiddete kesinlikle karşıyız bu arada ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Feminist Kadınlar |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Feminist Kadınlargerçekten güsel:D:D paylaşımın için teşşekürler
![]() |
Cevap : Feminist Kadınlar |
![]() |
![]() |
#3 |
efobedo
|
![]() Cevap : Feminist Kadınlarheheh çok kmik
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|