|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, erdoğdu, ilköğretim, okulu, seyhan, zeynep, öğretmen |
![]() |
Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Seyhan AdanaÖğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz Tarihçesi Okulumuz bağlık olan alanların arsaya dönüştürülmesiyle 6400 metre kare arsa üzerine Milli Eğitim Bakanlığımız tip projesi uygulanarak 28 derslikli tek bina olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vefatı Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulunu yaptıran; Zeynep ERDOĞDU Fen Bilgisi Öğretmenidir ![]() ![]() ![]() Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: ÖĞRETMEN ZEYNEP ERDOĞDU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALPARSLAN TURKEŞ BULV ![]() ![]() ![]() ![]() HUZUREVİ KARŞISI Telefon Numarası: 3222322196 Faks Numarası: 3222331286 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://zeyneperdogdu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|