Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, erdoğdu, ilköğretim, okulu, seyhan, zeynep, öğretmen

Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Okulumuz Tarihçesi

Okulumuz bağlık olan alanların arsaya dönüştürülmesiyle 6400 metre kare arsa üzerine Milli Eğitim Bakanlığımız tip projesi uygulanarak 28 derslikli tek bina olarak yapılmıştır Yapımına 1994 yılında devlet vatandaş işbirliği çerçevesinde başlanmıştır Bir yıl gibi kısa bir sürede bitirilmiştir Vatandaş desteği sağlandığından da Emekli Fen Bilgisi Öğretmeni Zeynep Erdoğdu’nun maddi desteğiyle yaptırılmış olup; “Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu” adını almıştır 1995–1996 Eğitim-Öğretim yılında Eğitimine ilk ve Ortaokul olmak üzere 876 öğrenci ile başlanmıştır Daha sonra İlköğretim bütünlüğü sağlanmıştır Bahçesine ayrıca yine Bakanlığımız Okulöncesi Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı Huzur anaokulu inşa edilmiştir Şu an 24 sınıf derslik, 2 anasınıfı dersliği, 1 Fen Bilgisi Laboratuarı, 1 Resim/Görsel Sanatlar Atölyesi, 1 Çok Amaçlı salonu, 1 Bilgi Teknoloji ve 1 kütüphanesiyle eğitimine 70 den fazla öğretmeniyle eğitim vermektedir Çevre Apartman olup inşaatı devam eden bir bölgedir Okulumuz bulunduğu bölgenin ilkokulundan biridir

Vefatı

Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulunu yaptıran; Zeynep ERDOĞDU Fen Bilgisi Öğretmenidir 1917 doğumlu 0lup 10 Kasım 2009 Salı günü 92 yaşında vefat etmiş, 11 Kasım 2009 Çarşamba günü öğle namazını müteakip Çukurova / Kabasakal mezarlığına defnedilmiştir Merhumenin Okul yaptırmanın dışında TSK Mehmetçik Vakfı’na da bağışta bulunmuştur

Öğretmen Zeynep Erdoğdu İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÖĞRETMEN ZEYNEP ERDOĞDU İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ALPARSLAN TURKEŞ BULV YURT M 71357 S NO4
HUZUREVİ KARŞISI

Telefon Numarası: 3222322196

Faks Numarası: 3222331286

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: http://zeyneperdogduk12tr/

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com