Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adana, haluk, ilköğretim, okulu, seyhan, ömer, özuçak

Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Seyhan Adana

Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Hakkında - Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Tanıtım - Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Resimleri - Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Tarihçe

Okulumuz 1975 yılında Eğitim Öğretime açılmıştır Okulumuz adını 10041953 yılında Adanada doğan Ayşe-İsmail ÖZUÇAK oğlu Ömer Haluk ÖZUÇAKtan almaktadır Ömer Haluk Özuçak İlkokulu Ziyapaşa İlkokulunnda Liseyi Tarsus Amerikan Kolejinde okudu İstanbul Üniversitesi İşletmecilik fakültesinde okurken 19011974 tarihinde vefat etti Okulumuz ailesi tarafından

Ömer Haluk ÖZUÇAKın anısına yaptırıldı

Okulumuz halen iki binada 19 derslik bir labaratuvar, bir BT sınıfı ile eğitim-öğretime devam etmekte olup her geçen yıl başarısını arttırmaktadır

Ömer Haluk Özuçak İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ÖMER HALUK ÖZUÇAK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: YEŞİLYURT M KARAAFAT C NO: 60

Telefon Numarası: 3222250348

Faks Numarası: 3222256662

E-mail Adresi: 352114@mebk12tr

Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/01/01/352114/iletisimhtml

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com