|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doğankent, giresun, ilköğretim, okulu, süttaşı |
![]() |
Süttaşı İlköğretim Okulu Doğankent Giresun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süttaşı İlköğretim Okulu Doğankent GiresunSüttaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Süttaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Süttaşı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Süttaşı İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Süttaşı İlköğretim Okulu Giresun Doğankent İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Süttaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Süttaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Süttaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: GİRESUN / DOĞANKENT Adı: SÜTTAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SÜTTAŞI İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4544715739 Faks Numarası: 4544715739 Tarihçemiz : Süttaşı’nda ilk eğitim-öğretim 1948 yılında açılmıştır ![]() ![]() 1966 yılında Eğitmen İbrahim GÜVEN'in ölmesiyle yerine Mahmut ÖZTÜRK öğretmen olarak atanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1990-1991 yıllarında okul binamızın yeterli olmaması nedeniyle halkımız yeni binamızın temelini aatmıştır ![]() ![]() 1994'ün Aralık ayında yeni okul binası resmen teslim alınarak eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Özellikle 2003 yılından itibaren okul ile ilgili birtakım düzenlemeler yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okula kalorifer tesisatı yapılarak okulun büyük bir ihtiyacı giderilmiştir ![]() Okulun bitişiğine iki katlı ek bina yapılmış ve burası idare, öðretmen odası ve bilgisayar sınıfı olarak kullanılmaya başlamıştır ![]() Süttaşı İlköğretim Okulu 2005 yılında “Giresun’un en çevreci okulu” seçilmiştir ![]() Şu an itibariyle anasınıfı da dahil olmak üzere 112 öğrencisi bulunmaktadır ![]() Başarı için öğretmen ihtiyacının olmaması, teknik imkan eksikliğinin giderilmesi ve biraz gayret yeterli olacaktır ![]() Misyon: Biz Süttaşı İlköğretim Okulu olarak; Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk milletinin milli ahlaki ve insani manevi ve kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini daima yüceltmeye çalışan insan haklarına saygılı, demokratik laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, Bireysel farklılıkların ve yeteneklerin ortaya çıkarılması ve bu doğrultuda eğitimi amaçlayan, öğrenci-veli öğretmen-okul işbirliği ile hareket eden,Akademik bilgilerinin yanı sıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duyuşsal gelişimlerini tamamlayarak bir üst öğrenime hazırlamak için varız ![]() Vizyon: Süttaşı İlköğretim Okulu olarak; Yaşamayı, insanları, doğayı ve hayatı seven ve koruyan, ufku geniş, dünyayı iyi özümseyen, insan haklarına saygılı, demokrasiye bağlı, özgür düşünen, sorunlarını çözebilen, özgüven kazanmış, takım çalışmasını benimsemiş, bilimsel gelişmeleri takip eden, teknolojik bilgi ve becerilere sahip, üretken, yaratıcı, sevgi, saygı ve hoşgörüyü yaşam felsefesinin bir parçası sayan, yabancı dilin önemini bilen ve bunun için çaba sarf eden sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren sanata değer veren, güzel düşünen, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR ![]() ![]() ![]() www ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|