|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adıyaman, idare, ilköğretim, merkez, okulu, özel |
![]() |
Özel İdare İlköğretim Okulu Merkez Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel İdare İlköğretim Okulu Merkez AdıyamanÖzel Idare İlköğretim Okulu Hakkında - Özel Idare İlköğretim Okulu Tanıtım - Özel Idare İlköğretim Okulu Resimleri - Özel Idare İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN TARİHÇESİ Adıyaman Merkez Fatih Mahallesi, Malatya yolu, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi karşısında bulunan okulumuz; 8 derslik, 1 anasınıfı, 1 müdür odası, 1 müdür yardımcıları odası, 1 öğretmenler odası, 1 kütüphane, 1 bilgisayar laboratuarı, 1 kalorifer kazan dairesi ile WC ve lavabolar olmak üzere 6 ![]() ![]() Okulumuz, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 29 ![]() ![]() ![]() İnceleme sonucunda İlimiz Merkez Fatih Mahallesinde acilen ihtiyaç duyulan ve bakanlıkça ilköğretim kurumları için tahsis edilen ödeneğin sınırlı olması nedeniyle ilköğretim kurumları ödeneği ile yapılması mümkün olmadığı anlaşılan 8 derslikli ilköğretim okulu yapım işinin Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünce tanzim edilerek emanet keşif bedeli üzerinden 2886 sayılı kanunun 81 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZEL İDARE İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNÜN TARİHİ GELİŞİMİ Özel İdare İlköğretim Okulu Müdürlüğü 1995-1996 eğitim-öğretim yılında hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() ![]() Özel Idare İlköğretim Okulu Adıyaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / MERKEZ Adı: ÖZEL IDARE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Malatya Yolu Kadin Doğum Hastanesi Karşisi / Adiyaman Telefon Numarası: 4162252620 E-mail Adresi : adiyamanozelidareioo@hotmail ![]() Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|