|
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, hatıplı, ilköğretim, okulu, sapadere |
Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu Hakkında - Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu Tanıtım - Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu Resimleri - Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sapadere Hatıplı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: SAPADERE HATIPLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sapadere Hatipli BS llköğretimokulu Alanya-Antalya Telefon Numarası: 5367758850 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|