|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağrı, doğubeyazıt, ilköğretim, okulu, sarıgül |
![]() |
Sarıgül İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıgül İlköğretim Okulu Doğubeyazıt AğrıSarıgül İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıgül İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıgül İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıgül İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Sarıgül İlköğretim Okulu Ağrı / Doğubayazıt /Sarıgül İlköğretim Okulu Resmi Sitesine Hoşgeldiniz ![]() ![]() ![]() Geçen seneye kadar birleştirilmiş sınıf olarak eğitim—öğretimine devam ediyordu ![]() ![]() 2008-2009 eğitim öğretim yılına 5 derslik le başlayan okulumuzda daha sonra anasınıfı şubesi açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Şu an 5 sınıf öğretmeni , 1 sosyal bilgiler , 1 fen ve teknoloji , 1 matemetik , 1 İngilizce öğretmeni kadrosu açık olan okulumuz eğtim öğretimine devam etmektedir ![]() Sarıgül İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DOĞUBEYAZIT Adı: SARIGÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Sarıdana Köyü Telefon Numarası: 4723140414 Web Adresi :www ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|