|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, engelliler, ilköğretim, işitme, okulu, seyhan |
![]() |
Seyhan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyhan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Seyhan AdanaSeyhan Işitme Engelliler İlköğretim Okulu Hakkında - Seyhan Işitme Engelliler İlköğretim Okulu Tanıtım - OSeyhan Işitme Engelliler İlköğretim Okulu Resimleri - Seyhan Işitme Engelliler İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Tarihçe Okulumuz Yeşilyurt Mah ![]() ![]() ![]() İlk defa 1962 -1963 Eğitim Öğretim yılında Adana Sağırlar Okulu ve Yetiştirme Yurdu adıyla açılmış olup, 1983 yılında Adana Sağırlar İlkokulu adını, Mart 1992'de İşitme Engelliler İlkokulu adını, 1992-1993 Eğitim Öğretim yılında Seyhan Anaokulu İlkokulu ve Sanat Ortaokulu adıyla 1997-1998 Eğitim Öğretim yılında ise Seyhan İşitme Engelliler İlköğretim Okulu Adını almış olup, halen bu isimle Eğitim Öğretim vermektedir ![]() Okulumuz açıldığı tarihten 1988-1989 eğitim-öğretim yılına kadar 1 yıl hazırlık olmak üzere 5 yıllık zorunlu temel eğitim programı çerçevesinde eğitim vermiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1963-1996 yılları arasında Kalorifer (Kömürle) ısınıyordu 1997'den itibaren Kalorifer (Kalyak) yakıtı ile ısınmaktadır ![]() ![]() İletişim Bilgileri Seyhan Işitme Engelliler İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: SEYHAN IŞİTME ENGELLİLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilyurt Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3222250349 Faks Numarası: 3222256066 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|