08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Somkaya Hüsnü M.Özyeğin İlköğretim Okulu Doğubeyazıt Ağrı
Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu Hakkında - Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu Tanıtım - Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu Resimleri - Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri
Hizmete girdiği yıl : 2007
Adres : Hüsnü M Özyeğin İlköğretim Okulu,
Doğubayazıt-Ağrı
Okul türü : İlköğretim
Öğretim Şekli : Tekli Eğitim Telefon : 0 (472) 312 19 38
Öğrenci sayısı : 636
E-mail : 966615@meb k12 trBu
Okul Müdürü : Halil İbrahim Bozboğa
Web sitesi : www dogubayazithusnumozyeginio o meb k12 tr
Ağrı ilinin Doğubayazıt ilçe merkezinde 2 887 m² kapalı alana kurulan okul, 16 derslik, fen laboratuarı, lisan laboratuarı, bilgi ve teknoloji sınıfı, kütüphane, anasınıfları, idari bölümler ve sosyal alanları bünyesinde barındırmaktadır
Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu Ağrı Doğubeyazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Somkaya Hüsnü M özyeğin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SOMKAYA HÜSNÜ M ÖZYEĞİN İLKÖĞRETİM OKULU
biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|