![]() |
Sıhlar İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıhlar İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Sıhlar İlköğretim Okul Hakkında - Sıhlar İlköğretim Okul Tanıtım - Sıhlar İlköğretim Okul Resimleri - Sıhlar İlköğretim Okul İletişim Bilgileri ![]() Sıhlar Köyü Hakkında Şıhlar İlköğretim Okulu,Alanya İlçesinin Kuzey Doğusunda, Cebelireis dağının eteklerinde kurulan Şıhlar Köyünde bulunmaktadır ![]() Köyün tarihi Anadolu Selçuklularına kadar uzanmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Şıhlar Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Okulumuz tek katlı 2 derslikli ve bir müdür odasından oluşmaktadır ![]() Öğrenci sayımız toplam 12 dir ![]() ![]() Alanya' ya uzaklığı 45 km dir ![]() ![]() Sıhlar İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: SIHLAR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şihlar Köyü B ![]() Telefon Numarası: 5359267884 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Sapadere İlköğretim Okulu http://sihlario ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|